Ugrás a cikkhez
Reklám

A hírTV mindenáron szeretné learatni a babérokat. Miközben Draskovics ügyben a Kuruc.info nyomában kullog, legutóbbi cikkükben egész egyszerűen így fogalmaznak: "a Hír Televíziónak tűnt fel először, hogy a próbarobbantás helyszíne egybevág a 2007-es bonyhádi robbantás helyszínével."

Ezzel szemben az igazság az, hogy hírportálunk világított rá elsőként az esetre szombat délelőtt, a hírTV csak két órával később írt cikket Draskovicsék hamis bizonyítékáról - ez az alábbi képernyőfényképeken jól látszik. Továbbá csak hírportálunkhoz jutottak el a robbantásról készült exkluzív, eredeti képek. Mi persze örülünk, ha minél több médium foglalkozik az esettel, és Draskovics tövig rágja idegességében a körmeit - de mégiscsak úgy lenne tisztességes az újságírás, ha nem hazudnának az eredeti forrásról a temérdek pénzből működő híroldalak.

A hírTV cikke:




És két órával hamarabb a mi cikkünk:




Magyari Gábor - Kuruc.info

Kapcsolódó cikkek:
- Az ügyészség adja meg a kegyelemdöfést: "illusztrációként kérték el a Draskovics által emlegetett felvételt"
- Újabb lépés hátra: már csak "feltételezik" a kapcsolatot a bonyhádiak és a Magyarok Nyilai között
- Szép lassan hátrálnak Draskovicsék: "úgysem használnánk fel a bemutatott videót a bíróságon"
- Tagadnak Draskovics elvtársék
- Pályázatot ír ki a Kuruc.info: atombombát robbantott a Magyarok Nyilai? Készítsen Ön is bizonyítékot, Drazsé után szabadon!
- Az egyik bonyhádi kísérletező megerősíti: az ő robbantásukat mutatta be Draskovics
- Exkluzív: lerántjuk a leplet - Draskovics hamis bizonyítékokat mutatott be a sajtónak a Magyarok Nyilaival kapcsolatban - vajon a helyén marad?


Friss hírek az elmúlt 24 órából