Ugrás a cikkhez
Reklám



Nem most kezdték
A zalaegerszegi diákmegalázáshoz kapcsolódó újabb videofelvétel miatt is eljárást inditottak – közölte csütörtökön a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Az iskolai verést megörökitő kisfilm szereplői részben azonosak a korábbi, brutális jeleneteket tartalmazó kisfilm szereplőivel. A két ügyet az azonos kör miatt egyesitették. Az iskola igazgatója elmondta, hogy az érintettekkel már többször is gond volt, s volt rendőrségi ügyük is.

A rendőrség közleménye megerősiti "az MTI szerdai információját" (az "MTI információiról" bővebben lásd itt), amely szerint "az egyik internetes oldalra" felkerült, zalaegerszegi diákokat érintő iskolai verekedésről szóló kisfilm szereplői részben azonosak a hétfőn nyilvánosságra került, szintén zalaegerszegi diákbántalmazást bemutató felvételével. Nem lehetett nehéz dolguk, minekutána tálcán nyújtottuk az egész ügyet...



Gino apja - "nem cigányok"

Az új kisfilm kapcsán könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt inditott eljárást a zalaegerszegi rendőrkapitányság három fiatalkorú ellen.

(MTI nyomán)

Kapcsolódó:

- Ismét nyomunkban kullog a rendőrség és az MTI zalai cigányterror ügyében

- Újabb videó a zalai cigányterrorról; hazafiak figyelmeztették az időközben "kifehéredett" retkeket
- Megint büdöscigányok alázzák a magyart - döbbenetes felvétel + nevek, képek, adatlapok
- Olvasónk "Gino", a másik pofozkodó viselt dolgairól
- Büntetőeljárás indult a zalai magyarverők ellen
- Nem Kámán Attila száma kering a neten


Friss hírek az elmúlt 24 órából