Ugrás a cikkhez
Reklám

Januári hírünk újra aktuális: Ismét Schmitt Pál vezeti a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási listáját - jelentette be Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt országos választmányának szombati ülésén. Schmitt Pált Szájer József, Gál Kinga, Áder János fideszes EP-jelöltek és Surján László KDNP-s jelölt követi a 22 fős listán. A súlytalan Schmitt Pál, valamint az országos politikából és Orbán Viktor közeléből elhúzni kívánó Áder János listán való szerepeltetése jól érzékeltetik a Fidesz belső viszonyait. Orbán Viktor az úr, belső viták nincsenek. És ott van a hatodik helyen a drogos, cionista, hazudós, többszörös házasságtörő, a Hollán utcában Gyurcsánnyal közösen a magyarok ellen tüntető Deutsch Tompi is,  fantasztikus szellemi képességeiről nem is beszélve. A lényeg a végén.

A pártelnök a névsor felolvasása után átadta a szót Schmitt Pálnak, aki azt mondta: a júniusban esedékes EP-választást lehet az üzenetek, a mozgósítás, a hit és bizalom, a szolidaritás választásának is nevezni. Egy biztos, ennek a választásnak rendkívüli a tétje, még ha politikai ellenfeleik nem is látják - tette hozzá Schmitt Pál. Mi lenne a tétje? Örülnék, ha mélyebben is kifejtette volna ezt Pali bátyánk, de nem tette. Annyira sem voltak képesek a az európai néppárti táboron belül a Fidesz EP-képviselői, hogy Tőkés László püspököt soraik közé felvegyék. Nem beszélve a délvidéki és felvidéki magyarverések megakadályozásáról. Úgy általában az elmúlt öt évben szinte semmit sem tettek hazánkért és nemzetünkért, a Gyurcsány-rezsim elzavarásáért, Brüsszelben sem.

Megfogalmazása szerint „ha úgy tetszik, három fordulósnak is lehet nevezni az országgyűlési választást, ha ezt a választást oda számoljuk, ha ezt a választást mintegy megalapozójának tekintjük az ott várt eredményeknek”. Pali bátyánk szánalmas mozgósító szövegét figyelembe véve közöljük: a legutóbbi EP választáson a Fidesz sikert könyvelhetett el, majd a rá következő országgyűlési voksolás alkalmával csúfosan megbukott. Ezt tekinti Schmitt Pál „megalapozónak” a jövőre nézve? Ezt akár úgyis értelmezhetjük, hogy a Fidesz most, az EP-n nyerni akar, de az országgyűlésin már nem, mindezt azért persze, mert Orbán Viktor „zseniális politikus” és átlátja, hogy mit miért kell elbukni.

Erre a választásra olyan körülmények között kerül sor, amikor az emberek már várják a változást az országban, amikor sokan azt szeretnék, hogy a polgári, nemzeti, keresztény elkötelezettségű oldal bebizonyítsa, képes az emberek sorsát jobbra fordítani és elhozni a várva várt változást – hangsúlyozta a politikus. Igaza van, sokan szeretnénk ezt, csakhogy a Likud testvérpártját nem tekintjük kereszténynek, sőt még nemzetinek sem. Ennélfogva kétségeink vannak arra nézve, hogy akarja-e egyáltalán az ország sorsának jobbra fordítását, vagy mindez puszta retorika részéről. A 2006 ősze óta eltelt időszak pedig csak kételyeinket igazolja.

Tisztességes (?) eszközökkel

Schmitt Pál azt mondta: tisztességes eszközökkel fognak kampányolni (lásd Ferencváros, ahol a Fidesz illegálisan, kopogtatókkal segítette a MIÉP-et a Jobbik ellenében), azaz kampányuk nem arról fog szólni, hogy ellenfeleiket „ócsárolják”, hanem arról, hogy a Fidesznek van választási programja, határozott jövőképe, és biztosak abban, hogy Magyarország az eddigi eredményeknél jobbat érdemel. Zsideszes ügyekben kevésbé tájékozott olvasóink számára közöljük, hogy mindez azt jelenti, hogy nem olvassák Gyurcsány és a szocionisták fejére bűneiket, a hazugságokat nem leplezik le, a cionista-atlantista gyarmattartók ellen nem lépnek fel, viszont aki a kampányban mindezt előveszi – például a Jobbik – az rögtön áruló, beépített ügynök, a szocialisták szekértolója lesz. Ilyen a Zsidesz retorikája, jobb ha ehhez hozzászokunk, de még jobb, ha magasról teszünk reájuk.

Schmitt a jelöltekről szólva annak a véleményének adott hangot, hogy „le tudják fedni az Európai Parlament összes szakterületét a tudásukkal” - olvasható a likudista Fidesz honlapján.

Szcientológus-védnök, homokos, cionista, cigányfajvédő alakok a listán

Nevetséges. Eddig sem sokat tudtak hozzátenni Magyarország sorsának javításához, a mostani, politikai alapon kiválasztott zsideszesek pedig eleve esélytelenek a magyar érdekek hathatós képviseletére. Lásd csupán a sötét gazember, százszorosan odakozmált Deutsch Tompikát, a cigányfajvédő Járókát, és a szintén nem lenyűgöző kvalitásairól ismert Gyürköt, a Románia erdélyi magyar autonómia nélküli uniós csatlakozása ellen hamisan vétót ígérgető homokos Szájert, az atlantista, "cikkeit" amerikai cionisták cikkeiből összelopkodó Szemerkényit, a Magyar Rádió élére az MSZP-SZDSZ jelöltjét megválasztó Hankiss Ágnest, a 2006-os kampányban egy bizonyító erejű hangfelvétel szerint riválisát fenyegető, zsaroló választási csaló Bagó Zoltánt (a bizonyítékok ellenére simán megúszta vádemelés nélkül, csupán annyi történt, hogy visszaléptették. Az MSZP és a Fidesz kölcsönösen érdekelt abban, hogy lebukott embereik ne kerüljenek bíróság elé választási csalásért), és magát Schmitt Paja bácsit, aki szcientológus rendezvénysorozat fővédnöke volt tavaly.

Kapcsolódó:  - Kuruc.info exkluzív: szcientológusfesztivál fővédnöke Schmitt Pál

A lista

1. Schmitt Pál, 2. Szájer József, 3. Gál Kinga, 4. Áder János, 5. Surján László, 6. Deutsch Tamás, 7. Járóka Lívia, 8. Schöpflin György, 9. Gyürk András, 10. Őry Csaba, 11. Glattfelder Béla, 12. Kósa Ádám, 13. Hankiss Ágnes, 14. Győry Enikő, 15. Bagó Zoltán, 16. Hölvényi György, 17. Szemerkényi Réka, 18. Ékes József, 19. Frivaldszky Gáspár, 20. Hammerstein Judit, 21. Gulyás Gergely, 22. Tóth Edina

(Kuruc.info - HírTV-t korrigálva)



Friss hírek az elmúlt 24 órából