A Nacionalista Zóna szúrta ki, hogy a hazai szélsőbaloldali körökben ismert Hazafi Attilát csalás miatt körözi a II. kerületi Rendőrkapitányság. A kommunista aktivista politikai tevékenysége rendszerint a Becsület Napja elleni antifa csürhe szerves részeként történő mocskolódásból áll, illetve ő volt az a bohóc, akit tavaly októberben a Sopronban tartott "náciellenes demonstráción" egy ott lakó nő elküldött melegebb éghajlatra, ezzel is mutatva az újkori partizánok szánalmasságát.



Hazafi Attilát csalás miatt keresi a rendőrség



A cigánybűnöző Száva Vincével

Hazafi a Vajnai Attila és annak felesége, Noé Krisztina által fémjelzett kommunista Európai Baloldal nevű szélsőbalos szervezet köreibe tartozik.



Vajnai Attilával és az Osztrák Kommunista Párt egyik tagjával



A cigány Lőcsei Lajos társaságában, aki a Momentum országgyűlési képviselője, valamint alelnöke. A kép jobb oldalán Vajnai Attila

Facebook-oldala alapján kapcsolatban állnak az MSZP korábbi elnökével, Mesterházy Attilával is.



Mesterházy Attila jobbján

Közösségi médiás felületéről az is kiderül, hogy Hazafi személyesen találkozott Venezuela és Kuba magyarországi nagyköveteivel is.



José Ramón Riveo González, Venezuela nagykövetének társaságában



Guillermo Vázquez Moreno, Kuba nagykövetének társaságában




Jó barátságot ápol a galiciáner Baldauf Aladárral is, aki egy floridai bungalóban bejegyzett amerikai „egyetem” képzéseit árulta itthon több százezer forintért. Baldauf egyébként korábban kamupártokkal is próbálkozott, s nem mást jelölt miniszterelnöknek, mint a Fidesz-kormány által azóta a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozatával kitüntetett Fásy Ádámot.



Hazafi Attila és Baldauf Aladár



Gyurcsányné Dobrev Károllyal



A 2023-as Becsület Napja elleni antifa hőbörgés résztvevői között

Remélhetőleg a hatóságok hamarosan kézre kerítik a kommunista bűnözőt!

KG