Ebben a háborúban egymillió ember halt meg, így a miniszterelnök-helyettes nem érti, miért kérdezgetik őt ilyen jelentéktelen ügyekről - ennyi erővel az ifjúkori verseiről is kérdezhetnék, mondta.

Ennyire érdekli őket, mi történik a sokat emlegetett "magyar emberekkel", elvégre ha Doktor Miniszterelnök Úr békemissziózik, és ez hozza majd el a békét (amit egy valamirevaló fideszes még el is hisz), akkor csak arról kell beszélni, nem holmi klímakáoszról... Pedig a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást, csak ugye a kórházhelyzet túl unalmas már a hatalomba belekényelmesedett politikusoknak, érdekesebb nekik világtényezőt játszani, vagy legalábbis azt hinni magukról.

Mottó:
A háborúban meghalt egymillió ember, meghalt bárki is amiatt, hogy a klíma nem működött?

Különben is, Gyurcsány alatt még rosszabb volt. Ez egy miniszterelnök-helyettesi érv 14,5 évi teljhatalom után.

Eközben a nem működő kórházi klímák miatt műtéteket kell elhalasztani, volt, ahova a szülőknek kellett ventilátort vinni, de így is 32 Celsius-fok volt a gyerekkórteremben. Máskor meg ugyanilyen hőmérsékletű steril boxokban feküdtek a gyerekek a transzplantációs osztályon a Szent László Kórházban.

Korábban írtuk: Kásler a kórházi klímakáoszról: 30 évvel ezelőtt én 50 fokos műtőkben végeztem 10-12 órás műtéteket, és lehetséges volt