Nagy port kavart, hogy a XII. kerületben Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke nyerte el a polgármesteri széket, és már a választás éjszakákán kijelentette, hogy a kerületi turulszobrot el akarja szállítani, mert szerinte nincs ott helye. Erre reagált a Mi Hazánk elnöke is, mondván, ha ezt megpróbálja megtenni, a nemzeti erőkkel találja magát szemben.



Magyar zászlós magyarellenesség (fotó: MP / Fb)

Fontos kiemelni, hogy a balliberálisok, köztük a kutyapártosok korábban sem rejtették véka alá, hogy zavarja őket a magyarság számára fontos szimbólum, és legszívesebben elvitetnék onnan. Tehát így kell értékelnünk azt, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke azt nyilatkozta, hogy ő bizony Kovács Gergelyt támogatta szavazatával a kerületben.

Magyar korábban többször hivatkozott magára mint jobboldali, konzervatív ember. Akárhogy is nézzük, ez sehogy nem fér össze. Aki a magyarság legendás madarát nem látja szívesen szobor formájában közterületen, az természetesen nem jobboldali, nem nemzeti érzelmű ember, de aki egy ilyen szereplőt támogat, az sem, írja a Magyar Jelen.

Íme a bejelentés: