Mély megdöbbenéssel értesültünk a tegnapi napon a Barázda utcában történő esetről, amely során egy nő kislányát arra buzdította, hogy tépje a Mi Hazánk plakátjait. Mikor aktivistánk kifogásolta ezt a viselkedést, a nő méltatlan módon szidalmazni kezdte a bajtársunkat, majd megtámadta, a telefonját kivette a kezéből, és a földhöz vágta - írja Fb-oldalán a Mi Hazánk újbudai szervezete.

Hozzáteszik: elítéljük az ilyen botrányos cselekedeteket, hiszen nemcsak törvényellenesek, hanem rendkívül káros példát mutatnak a gyermekeinknek. Bár tudjuk, a kampány során egyeseknél nincsen határ, s bármilyen nemtelen eszközzel szeretnek élni, azonban arra nem létezik semmiféle mentség, hogy egy anyuka kisgyermekét arra bátorítja, hogy tépje le azokat a plakátokat, amelyekkel ő nem ért egyet. Ezt követően pedig szintén a gyermeke előtt megtámad egy idegent, aki nem tett semmit ellenük? Tankönyvi példája ez annak, hogy milyen negatív hatásai vannak a liberális propagandának. Olyan jelzőkkel szidalmazta az aktivistánkat, amelyeket leginkább az antifa terroristák szoktak használni.



A Facebook hiába törölte a képet, nálunk látható

Szecsődi Patrik önkormányzati képviselőnk egyhavi edzőtermi bérletet kínál fel az elkövető nőnek, hiszen a plakátrongálás helyett vannak célravezetőbb testmozgási lehetőségek is.

Frissítésként azt közölték: "a mindannapos tépkedést megunva végül a táblát is szétverte valaki".

Frissítés: Olvasóink közt szokás szerint volt, aki azonosította

Ezt írja olvasónk a Kövér Lászlóval pózoló és apja SZDSZ-es múltjával büszkélkedő idegenről:

A plakáttépő "édesanya" magát Sylvia Berki néven regisztrálta, az újbudai Elit lakóparkban lakik. A kerületi óvodában az elmúlt hónapokban folyatomatosan cirkuszol valamin, nyomdafestéket nem tűrő módon beszél, botrányosan viselkedik. A szülői közösség hiába kérte, hogy legyen valami retorzió, az óvoda vezetése és az önkormányzat érdemben nem cselekszik. Gyakorlatilag azt csinál és úgy mocskolódik, ahogy akar. Gyermekek előtt is szitkozódik, amely gyereknek-felnőttnek egyaránt rémisztő. Mindenkit feljelentget, és kitalál történeteket, hogy minél több emberbe beleköthessen. Nem számít, kit tesz tönkre vele. Gátlástalan, ügyvéddel fenyeget ismeretleneket is. Nagyon aljas és felkészült, nem először tépkedi a Mi Hazánk plakátját, és mivel a párt újbudai aktivistái naponta újra kiragasztották, végül szétverte a választási hirdetőfelületet.

Ha már a plakátokat tépkedi, akkor szerintem megérdemelni, hogy ez a sztori is napvilágot lásson. Gyermekvédelemnél, rendőrségnél jelentget fel szülőtársakat olyan indokokkal, amelyeket ő kreál. Mindenki tart tőle, mert ki akar bíróságra járni?