Ugrás a cikkhez

Toroczkai László (Mi Hazánk) arról beszélt ma napirend előtt, hogy olyan külföldi bűnözők jelentek meg Dél-Magyarországon, akik korábban embercsempészettel foglalkoztak. Ezt a kormány politikája okozta - mutatott rá.

Megjegyezte: emellett több külföldi vendégmunkás is bűncselekményt követett el az elmúlt időben.
Úgy látja, a kormány fenntartja azt a jogrendet, amelynek keretében szabadon követhetik el ezek a külföldiek a bűncselekményeket, hiszen az embercsempészeket elengedték. A kormány a magyar lakosságot adóztatja, egyúttal kedvezményekkel idecsalogatja a nagyvállalatokat, amelyek külföldi vendégmunkásokat foglalkoztatnak, így folytatódni fog ez a tendencia - közölte.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára azt mondta: ma kezdi el tárgyalni a parlament az új idegenrendészeti törvényt, és ha a képviselőnek tényleg fontos, amiről most beszélt, akkor támogassa ezt a javaslatot. Most minden képviselő bizonyíthatja, hogy valóban fontos neki Magyarország biztonsága - jelentette ki.Fotók: MTI/Kovács Tamás

Közölte: Brüsszel hibája volt, hogy meghívólevelet küldött mindenkinek, Magyarország viszont a világ legbiztonságosabb országai közé tartozik, Magyarország egyik legerősebb tőkéje a közbiztonság. Az illegális migráció közbiztonságot veszélyeztető hatásait ellen küzdeni kell - mondta.

(MTI nyomán)

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából