Bár Vajnai Attila, az „Európai Baloldal” vezetője hatalmas antifasiszta tömegtüntetést ígért Sopronba, illetve hogy kitűzik az antifa zászlót a városházára, ebből semmi nem valósult meg.

Vajnai és a gyaníthatóan nem épelméjű felesége, Noé Krisztina az Osztrák Kommunista Párt segítsége ellenére sem tudott még 30 antifasiszta tüntetőt sem összeverbuválni, pedig megígérték még azt is, hogy megfutamítják a Betyársereget. Ez sem jött össze.







A 20-25 antifasiszta tüntető erős rendőri jelenlét mellett vonult fel, és csak rendőri védelemmel merte kiabálni, hogy „alerta, alerta”. Persze még azt is erőtlenül. Az antifasiszta tüntetésen Vajnai Attila mellett beszédet mondott a büntetett előéletű, börtöntöltelék Hazafi Attila is.

Az MSZP-s Hazafi korábban 4 évet töltött börtönben gazdaságért. Sopronban a Momentum is tüntetést szervezett, amelyen több cigány is jelen volt. Ők szintén csak a rendőrök jelenlétében merték gyalázni és fenyegetni a nacionalista ellentüntetőket. A helyszínről élőben jelentkezett be Csík Miklós, a Momentum tarnazsadányi cigány polgármesterjelöltje, aki a jelenlévő cigányokat hergelte.

A Momemtum tüntetésén felszólalt többek között Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde önkormányzati képviselő és Németh Ferenc, a Momentum soproni elnöke is.

A Jobbszélső (t.me/jobbszelso) telegram csatorna rámutatott: „A kérdés ma már nem az, hogy mit csináltak és hol a „neonácik”, hanem hogy ez a felesleges hisztériakeltés és az ebből fakadó készültség mégis mennyibe került az adófizetőknek? Meddig ugrál még a hatóság néhány, mindenhol partizánt játszó futóbolond agymenéseire?”




De ha már ennyire vágytak a figyelemre, portálunk szívesen nyilvánosságra hozza mindazokat, akik részt vettek a soproni antifasiszta bohóckodásban, és akik a Momemtum rendezvényén uszítottak a magyarok ellen. Jól jegyezzük meg ezen személyek neveit és arcait, hogy ha egyszer szembetalálkozunk velük, akkor elküldjük őket oda, ahová valók.




Miskovits Krisztina




Molnár Mónika




Katona Gábor a molinó mögött piros pólóban. Katona az „Európai Baloldal” tagja, és számos szélsőbaloldali megmozdulás résztvevője.




Hazafi Attila és szélhámos galíciáner barátja, Baldauf Aladár, aki egy floridai bungalóban bejegyzett amerikai „egyetem” képzéseit árulta itthon több százezer forintért.




Néhány ismert arc: Noé Krisztina elöl vörös zászlóval, mögötte Hazafi Attila, piros pólóban az „Európai Baloldal” zászlaját tartó Katona Gábor és hátul kék ingben Baldauf Attila.




Antal Nikoletta Henrietta alias „Koszlidérc” a kép bal szélén.




Vajnai Attila autója rendőri kíséretben hagyta el a helyszínt.

Érdemes egy pillantást vetni az alábbi kommentekre is, amelyeket az antifasiszták és cigányok szántak a „neonáciknak”.




A szívélyes kommenteket az alábbi személyeknek lehet megköszönni:

Csekő Attila
Balog Adrián
Majláth Tünde
Rácz József
Varga Attila
Csóka Csilla
Pálfy Ferenc

(Munkatársunktól)