Ugrás a cikkhez

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom főszervezésében, a Betyársereg, Magyar Önvédelmi Mozgalom, Magyar Életvédők Egyesülete, Szent László Aranyos Szegellete, Farkasok Katonai Hagyományőrző és Bajtársi Közösség, Mi Hazánk Honvédelmi Kabinet, Mi Hazánk Ifjai, Vircsik András Baráti Kör lelkes és kiváló közreműködésével idén tizenegyedik alkalommal került sor az Attila Védvonal hőseire való megemlékezésre teljesítménytúra keretében. Idén visszatértek a szervezők a gyökerekhez: Attila Védvonal Nap mint különálló program is látogatható volt.

Az összes közreműködő szervezet nagyon lelkesen teljesítette a pontőri feladatát. Gyakorlatilag ez a radikális nemzeti oldal egyik seregszemléje is, illetve találkozója, hiszen, aki végigmegy a túrán, találkozik ikonikus mozgalmakkal, személyekkel. A túrán részt vevő 225 fő fegyelmezettsége és teljesítménye méltó emléket állít a hősöknek – összegezte Barcsa-Turner Gábor, a túra főszervezője.

A célban kerekasztal-beszélgetésekkel, Vári-Kovács Péter kiváló koncertjével és az isztiméri hadigyűjtemény tárlatával várták a beérkezőket, és persze kiváló bográcsgulyással. De ezekből az is részesülhetett, aki nem nevezett elő a túrára, mert ezek a programok alkották az Attila Védvonal Napot, amit jövőre még jobban felfejlesztünk, de a túra kapcsán is vannak egyedi ötleteink. Találkozunk a védvonalon, 2024. szeptember 21-én! – hirdette ki Barcsa-Turner a jövő évi esemény időpontját.

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából