Ugrás a cikkhez
Reklám

A minap már bemutatott Dobos Krisztina élettársát Egyed András Dánielnek hívják, ő a Szent Korona Rádió információi szerint szintén antifanézeteket tart, a tiroli munkahelye a jelelmzően antifafertőzött német nyelvterülethez köti, de más konkrétum nincsen. A szikrás Jámbor András szerint Egyedet csak tanúként hallgatták ki. A Szikra Párbeszéd-frakcióban ülő képviselője úgy véli, "D. K." ott se volt (ezt mi az eddigi információk alapján eldönteni teljes biztossággal nem tudjuk), és titkosszolgálati, valanint propagandaletámadás indult ellenük, ők nem támogatnak semmiféle erőszakot. Ha a titkosszolgálati mozgolódás igaz is, a nemzetközi szélsőbalos terroristákkal való kapcsolatok vizsgálata mindenképp indokolt, így nagyon helyes, a kérdés az, megelőzni miért nem próbálták a bajt, és miért nem fogtak el még mindenkit. De majd aggódunk mi is, ha a jámbor Jámborok is így tesznek legalább az AfD és hasonló zsidók és buzik felé hízelkedő állítólag jobboldali populisták titkosszolgálati vegzálása és a Budaházy-per sajátos fordulatai miatt.



Dobos Krisztina jelenleg gyanúsított, Egyed Andrást állítólag csak tanúként hallgatták ki

Jámbor egyébként annak a Mércének az alapítója, volt főszerkesztője és visszatérő szerzője, amely szerint a "nácik" elleni erőszak nem "etikai, hanem taktikai kérdés". Legalábbis az antifaerőszak előtt szükségesnek látták kommentár nélkül újraközölni az erről szóló hároméves cikket (a szerző Szijártó Imre), és a jelek szerint ez azóta is rendben van szerintük. (Azt, hogy ki a náci, persze ők mondják meg, lásd az antifák célpontválogatását...)

De most idegen vizekre evezünk, és bemutatjuk a másik két letartóztatott jómadarat is, akik esetében még nehezebb elhinni, hogy csak véletlenül turistáskodtak erre, vagy éppen otthon tévéztek több határon túl, amikor kopogtatott a magyar rendőrség...

Az olasz nő neve Ilaria Salis, cím: Milánó, Via Tre Castelli 45.



Ilaria Salis

A német Tobias Edelhoff-fal már szintén foglalkoztunk, de most végre van róla frissebb képünk és cím is: Berlin, Grossbeeren Str 89.



Tobias Edelhoff

Legutolsó információink szerint egyelőre mindegyiknek csak kirendelt ügyvédeik vannak, fogadott védőjük nincs.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából