Ugrás a cikkhez
Reklám

Ha Gyurcsányékon múlna, a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének - reagált a nagyobbik kormánypárt Kálmán Olga (DK) csütörtöki sajtótájékoztatójára, amelyen az ellenzéki politikus arról beszélt, novemberben 48 százalékkal kellett többet fizetni ugyanazért a néhány élelmiszerért egy budapesti boltban, mint májusban.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az élelmiszerek ára azért emelkedik, "mert a Gyurcsányék által oly szolgaian támogatott brüsszeli szankciók miatt egész Európában elszabadultak az energiaárak és az infláció".

"Ha Gyurcsányékon múlna, akkor a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének" - jegyezték meg, hozzátéve: "a guruló dollárokért cserébe a baloldal ugyanis eladta a lelkét idegen hatalmaknak és leszerződött az energiaszankciók támogatása mellett akkor is, ha azok árát a magyar emberek fizetik meg".

"A dollárbaloldal" nem szavazta meg sem a rezsicsökkentést, sem az árstopokat, ellenben "simán elzárná a magyarok előtt a gázt, az áramot és az üzemanyagot" - olvasható a Fidesz közleményében.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából