Ugrás a cikkhez
Reklám

László Attila MÖM-vezető írja:

Több üzenetet is kaptunk Mezőhegyesről a szörnyű gyilkosságot követően, hogy az emberek nagyon félnek, mivel azok a bűnöző életvitelt folytató személyek, akik a gyilkos família tagjai, még mindig szabadlábon vannak. Ezért tegnap délután Mezőhegyesre mentünk a MÖM tagjaival.




Az emberekben már a kegyeleti megemlékezés alatt is érezhetően jelen volt a félelem és harag által táplált tenni akarás, amely a szertartást követően azonnal a felszínre is tört.




Ha akartunk volna, akkor sem tudtunk volna mást cselekedni, de mind Mezőhegyes lakossága, mind mi a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai egyet akartunk! Ezért az élre álltunk és elindultunk!




A napokban több híranyagot is megjelentetünk majd azzal kapcsolatban, hogy milyen az, amikor az emberek egyként összefognak, és mivel nem marad számukra más lehetőség, elindulnak az igazságunk és a biztonságuk védelméért.




Szívből együttérzek most Mezőhegyessel, amely kisváros tegnap mindannyiunk számára példát mutatott egy szörnyű és kegyetlen bűncselekményt követően, az összefogásból és az élni akarásból.




Mezőhegyes, számíthatsz ránk!

Youtube-előzetes a mezőhegyesi forradalomról:

Frissítés: a teljes film:

Korábban írtuk: Összeégett holttestet találtak Mezőhegyesen - megint cigány ölt magyart





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából