Ugrás a cikkhez
Reklám

Molnár Enikő megzavarta a Jobbik miskolci katapontra szervezett tanácsadását, majd az autójáig követte Potocskáné Kőrösi Anitát, a Jobbik elnökhelyettesét, akitől válaszokat követelt az ellene indult etikai eljárással kapcsolatban. A tanácsadó azt is kifogásolta, Potocskáné miért használja a frakció autóját. A Jobbik közleményben ítélte el Molnár akcióját és üres provokációnak nevezte azt – írja a Mandiner.




„Ma egyenesen Miskolcig utaztam, hogy megtudjam Potocskáné Kőrösi Anitától, hogy hogyan értesülhetett hamarabb az általa beadott etikai beadványról a fideszes Magyar Nemzet, mint én. Ki az, aki összejátszik a Fidesszel?” – áll Molnár Enikő, Jakab tanácsadójának keddi Facebook-bejegyzésében.

A felháborodott Molnár videót is mellékelt a közléséhez, amelyben az látható, amint megzavarja a Jobbik katásoknak rendezett tanácsadását.

A Jobbik közleményben ítélte el Molnár miskolci akcióját, mint írták: Jakab Péter tanácsadója, Molnár Enikő ma leutazott Miskolcra azzal a céllal, hogy vélhetőleg megzavarja a katakárosultaknak rendezett jobbikos tanácsadást.

Üres provokációnak nevezték az akciót és hozzátették: Molnár láthatóan nem a „Nép Pártján” áll, csupán öncélúan balhézik. Utalva ezzel Jakab utóbbi időben tett megnyilatkozásaira, amely szerint ő a „Nép Pártján” politizál.

Korábban írtuk:

- Igazat írtak Jakabék: a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusok - a ciki az, hogy ő a vezetőjük

- Jobbik: 103 millió forint értékben írt alá szerződéseket Jakab Péter a frakcióvezetés tudta nélkül

- Dominaharc a Jobbikban: egymást akarja kizáratni Potocskáné és Mamuszkáné

- Kizárnák Jakab szeretőjét a Jobbikból - abban a reményben, hogy pincsije követni fogja

- Mamuszos Enikő levelét megírta a mandátumokat hűbérként csereberélő, Jakabot puccsoló "bajtársakról"





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából