Ugrás a cikkhez
Reklám

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a 23 éves nőt, aki a sértettet az otthonában bántalmazta, és tőle pénzt vitt el.

A 23 éves nemti lakos 2022. július 9-én 10 óra körül megjelent a sértett házánál, átmászott a kerítésen, majd a lakóépület bejárati ajtaján dörömbölt. Az idős férfitől pénzt követelt, de annak átadását a sértett megtagadta, és többször felszólította a nőt, hogy távozzon. A gyanúsított ekkor az ajtót erővel benyomta, majd a házba bement. A férfi a szobából ki akarta őt zavarni, ekkor mindketten felkaptak egy porszívócsövet, amellyel a nő egy alkalommal megütötte a sértettet. A gyanúsított a szobában észrevette az asztalon lévő táskát, azt magához vette, és az abban lévő 8000 forint készpénzzel és személyes okiratokkal kiszaladt a házból.

A bátonyterenyei rendőrök elfogták és előállították a 23 éves nemti lakost, nála a hatóság tagjai a bűncselekményből származó pénz egy részét megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a nőt kifosztás bűntett és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, közölték honlapjukon.

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából