Ugrás a cikkhez
Reklám

Pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián - írja a Blikk. A lap értesüléseit a rendőrség megerősítette.




A cikk szerint pénteken reggel több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba a rendőrség, és a helyszínre egy mentőautó is érkezett. A házban Berki Krisztián lakott, és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett botrányceleb lakása körül.




A helyszínen tartózkodik Berki felesége, valamint volt felesége, és a lánya is.

A környéket lezárták, a lépcsőházba csak azokat engedik be, akiknek oda szól a lakcímük - erről már az Origó ír. Az esettel kapcsolatban a lappal a rendőrség azt közölte, hogy haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel. Eszerint nem gyilkosság történt.

Frissítés: nahát, ki gondolta volna...

A 24.hu úgy értesült, Berki Krisztián nem öngyilkos lett. A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésükre azt közölte, hogy "kábítószergyanús anyagokat" találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ezt elismételték a helyszínen tartott rendkívül szűkszavú sajtótájékoztatón is a hatóságok.

2. frissítés: akkor is drogozott, amikor nála volt a kislánya

A Blikk szerint a "médiaszemélyiség" (!) holttestére a lánya, Nati talált rá.

A kislány kettesben volt a házban Berki Krisztiánnal, amikor reggel felébredt, már holtan találta a teraszon az apját. Ezek után édesanyját, Hódi Pamelát hívta segítségül telefonon.

Berki anyja szerint a fiának megállt a szíve.

(24 nyomán)

Kapcsolódó: "Ég veled, Ricsi!" - Végül a drog és a szteroid végezte el a bíróság munkáját





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából