Ugrás a cikkhez
Reklám

Két népszerű, a kormány koronavírusról mondott hazugaságait és tényeket tartalmazó kommentem után megelégelte a szembesítést a cenzúra, és egész egyszerűen kitiltottak Magyarország Kormánya hivatalos Facebook-oldaláról, így most már nem tudok ott hozzászólást sem írni, írja bejegyzésében a Mi Hazánk elnökhelyettese, alább a folytatás.

Nyilván zavarta a cenzorokat, hogy a Mi Hazánk aláírásgyűjtése, amelyet a kötelező oltások és a gyerekek oltása ellen indítottunk, közel hatezer lájkot kapott, pedig csak egy kommentben írhattam oda. Most már nem fogom tudni. Arra kérem ezért a követőimet, hogy ezt a bejegyzést osszák meg, hogy minél többekhez eljusson: ilyen módszereket alkalmaznak!

Nem diktatúrában élünk - mondta Orbán Viktor tavaly áprilisban az oltás kötelezővé tételével kapcsolatban, aztán (egyelőre) az állami szférában mégis meglépték ezt. És úgy tűnik, attól a diktatórikus módszertől sem riadnak vissza, hogy a nekik nem tetsző hozzászólásokat és hozzászólókat elhallgattassák. Ugyanakkor van egy rossz hírem: az igazgság utat tör magának, a Mi Hazánk erősödik!

Frissítés: nincs diktatúra, de csak az oltáspárti propaganda megengedett

A kitiltás után a Kormányzati Tájékoztatási Központhoz fordult a Telex, hogy megtudják, miért tiltották le Dúró profilját. Válaszukban annyit írtak csak, hogy

A kormány minden eszközzel fellép az oltásellenes propaganda ellen. Az oltás a legerősebb fegyverünk a vírus ellen.

Az "oltásellenes propaganda" pedig az lenne, hogy ne erőltessék az oltást, és oldják fel a korlátozásokat... Merthogy ezt követelik:

Kapcsolódó: Török Gábor szerint a Mi Hazánk bejut a parlamentbe, sőt meglepetést is okozhatnak





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából