Ugrás a cikkhez
Reklám

Az olasz ügyészség helyi lapok beszámolója szerint nyomozást indít Homonnay Gergely halála ügyében, írja az Index.



A "hős magyar író" egy Perintfalvi Rita nevű nővel, aki elvileg katolikus teológus, de valamiért mégis az "antigender támadások" foglalkoztatják, és a Homonnay-féle gyűlölködők vonzzák - az ő agymenéseire alapozza az olasz sajtó libsi része a politikai gyilkosság meséjét

Mint ismeretes, a magyargyűlölő gyurcsányistára egy római buziklub törökfürdőjében talált rá a Bananon szórakozóhely egyik alkalmazottja január 1-jén, szombaton. A klub tulajdonosai szombat délben kihívták a mentőket, amikor Homonnay még életben volt, igaz, nehezen lélegzett, és nem volt eszméleténél. Hiába próbálták újraéleszteni, 13:17-kor meghalt.

Az olasz rendőrség nyomoz az ügyben, és úgy tudni, külsérelmi nyom nem volt a testén, ám találtak mellette egy csomagot, amelyben kokain és GHB, vagy közismertebb nevén partidrog ("Gina") lehetett.

A rendőrség droghasználat és túladagolás miatt nyomoz, míg a férfi telefonhívásai és üzenetei alapján próbálja kideríteni, hol és kivel töltötte az utolsó óráit.

Luca Guerzoni ügyész azonban nem tartja kizártnak, hogy más vezetett a 46 éves "író" halálához, amelyet homály fed, ezért megnyitotta az ügyet "A halál mint egy másik bűncselekmény hipotézise" címmel – írja a Fidelity House, majd arról értekeznek, milyen nagy kritikusa volt Orbánnak ez a nyomorult buzi, és mennyire féltette az életét. Mintha bármilyen veszélyt is jelentett volna a NER-re, holott ellenkezőleg, keresve sem lehetett volna mással jobban bemutatni a DK-s, keresztényellenes, buzipropagandista hulladékok beteg világát, mint vele, aki önként és rendszeresen művelte ezt - tesszük hozzá mi.

És hogy mire alapozzák a "hipotézist"? Az ilyen Perintfalvi-félék mániáira:

Korábban írtuk: Olasz lap: bűncselekmény gyanúja miatt nyomoznak Homonnay halála ügyében

További vizsgálatokat rendeltek el Homonnay Gergely halálának ügyében. A hatóságok az ügyészség meghatalmazása után bűncselekmény miatt nyomoznak – írja a Corrierre della Sera.

A lap szerint szerdán lesz a boncolás a Policlinico di Tor Vergata klinikán, de amíg elkészül ennek az eredménye, addig is vizsgálják a térfigyelő kamerák felvételeit, telefonjának adatait és közösségi oldalait is. Utóbbi oldalakat azért, mert "ezeket használta arra, hogy kifejezze ellenérzését az Orbán Viktor által vezetett magyar kormány intézkedései ellen".

(Mandiner nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából