Ugrás a cikkhez
Reklám

Az ország minden pontján lesz választási lehetőségük azoknak, akik sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömbjét, sem a Fidesz urambátyám rendszerét nem támogatnák szavazatukkal, bemutatjuk ugyanis a Mi Hazánk Mozgalom 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét. Egyetlen pártként állítunk az ország összes választókerületében saját jelöltet. Az elmúlt harminc évet nem lehet meghaladni ugyanazokkal a szereplőkkel, akik korábban kormányozták már az országot - áll Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk elnökhelyettese közleményében, alább a folytatás.




A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot, hiszen az mára a politikusbűnözés melegágya, és ennek eltörlése nélkül nem lehet elszámoltatásról sem beszélni. Jelöltjeink vállalják, hogy semmilyen esetben nem bújnak mentelmi joguk mögé, továbbá semmilyen esetben senki javára nem lépnek vissza, kitartanak programjuk képviselete mellett. Írásban nyilatkozott mindegyikük arról is, hogy nem folytattak semmilyen ügynöki, állambiztonsági tevékenységet a kommunista rendszerben, és nincs eltitkolt kettős állampolgárságuk sem.

A Mi Hazánk átlátható, tiszta közéletért dolgozik, céljaink pedig: egy élhető ország, tisztességes bérek, erős nemzettudat, valódi közbiztonság, fenntartható gazdaság, versenyképes közoktatás, nyugodt időskor, reménnyel teli fiatalság, lélekszámában is gyarapodó nemzet. Ezek felé határozott lépéseket tehet az új Országgyűlés, ha megkerülhetetlen erővé válik Mi Hazánk Mozgalom, mely az előterjesztők párthovatartozásától függetlenül támogat minden olyan javaslatot, mely a magyar emberek érdekeit szolgálja.

A Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje felsorakozik a Corvin közben október 23-án 15 órakor kezdődő gyűlés színpadján, ahol Toroczkai László kormányfőjelöltünk és Dr. Popély Gyula államfőjelöltünk mellett Robert Winnicki lengyel parlamenti képviselő, a Nemzeti Mozgalom elnöke is felszólal. A 106 jelölt választókerületi beosztása, fényképe és bemutatása: https://mihazank.hu/jeloltek





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából