Ugrás a cikkhez
Reklám

A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő "kudarcos és gyalázatos" kormányzásából - mondta Horváth László, a Fidesz szóvivője pénteken sajtótájékoztatón. (Már megüzenték akkor, amikor rátok és a Jobbikra szavaztak, amikor elszámoltatást ígértetek... Most pedig van képetek még mindig velük kampányolni, ahelyett, hogy már rég börtönben rohadnának - a szerk.)



L. Simon László, aki újabban sajnos a nemzeti múzeum főigazgatója, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel a 2006. október 23-i erőszakos rendőri fellépést korabeli fotókkal megidéző, Meggyalázott demokrácia című kerítéskiállítás megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeum előtt 2021. október 22-én

A kormánypárti politikus közölte: a "Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!" petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret. Ez szerinte világossá teszi, hogy a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot.



Fotók: MTI/Balogh Zoltán

A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta: a Fideszhez érkező egyértelmű jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz. "Éppen ezért tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést addig, amíg meg nem találtunk mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy hataloméhségből hiába tol maga elé bárkit, bármilyen bábot, akkor sem kérünk még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából" - fogalmazott.

Frissítés: közleményben is alázzák saját magukat

Ahelyett, hogy szégyellnék, hogy a nagy elszámoltatós ígéretek ellenére 12 év után itt tartunk, még rinyálnak is amiatt, hogy Gyurcsányé mára a legerősebb ellenzéki párt... Tud még szánalmasabb lenni ez a nyomorult banda?

Gyurcsány akar visszatérni a hatalomba - Reagálás Gyurcsány Ferenc (DK) beszédére

A 10 éves születésnapját ünneplő Gyurcsány-párt mára a baloldal legerősebb pártja, Gyurcsány Ferenc pedig a baloldal vezére, aki az elmúlt hetek show-műsorában bedarálta a többi baloldali pártot és most megerősödve tör vissza a hatalomba Márki-Zay Péterrel a kirakatban. Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal csak a legújabb kiadás. Ne hagyjuk, hogy újra tönkretegyék az országot! Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay!

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

(MTI nyomán)

Kapcsolódó: Szemkilövetőkkel a "szabad országért" a vérengzésük évfordulóján - ez lett a 15. évfordulóra a Jobbikból





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából