Ugrás a cikkhez

Miközben mindenki azt várja, hogy eltűnjön már végre ez a nagypofájú, idegesítő mitugrász, Jakab Péter szerint a negyedik helye csak annyit jelent, hogy sokat kell még dolgozni... (Pedig nem azt mondták, Peti.)
Nemrég közzétett videójában azt hazudja, hogy a miniszterelnök-jelölt társai, akik bejutottak a második fordulóba, kivétel nélkül Budapesten és a nagyvárosokban erősek, ezért rá maradt a feladat, hogy csatába hívja a kistelepüléseket. Képes ezt úgy mondani, hogy a vak is láthatja, hogyan tarolta le Gyurcsányné a vidéket - annyira, hogy még hazai pályán, Miskolcon és Ózdon sem tudott győzni a "vidék hangja".

De őt persze a valóság a legkevésbé sem érdekli - csak ezt ő úgy fogalmazta meg, hogy a pozíció nem érdekli. Annyira nem, hogy helyén maradva "az utolsó csepp véréig küzdeni fog". (Egy ilyen előválasztás után sok amúgy már nem maradt belőle.)

Saját pártját is összekeverte a fideszesekkel, ugyanis nekik üzente, hogy "rossz híre van, soha nem adja fel", majd a végén még egyszer próbálta hangsúlyozni a saját megkerülhetetlenségét, mondván:

ellenzéki előválasztást lehet nyerni a fővárosból, de választást csak vidékről lehet nyerni, számíthatnak rám.

Kapcsolódó:

- "A parizer nem program, a lájkvadászat nem választás" - Vona is Jakabot alázza

- Sneider: oda a mozgalom, oda a párt - vajon lemond-e a félőrült zsarnok?

- Gyurcsányné vezet, Tóth "Gatya" Péter és több párttársa megy a levesbe - Jakab még Miskolcon sem tudta legyőzni Dobrevet

- Novák Előd: Miért csak most jött el a Jobbik vége?

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából