Ugrás a cikkhez
Reklám

A Jobbik kilátástalan küzdelmében tömegesen levélszemetet kezdett küldeni a hírleveléről már leiratkozott korábbi szimpatizánsainak, de egyszerűen spamnek jelölhetik azok, akiket felháborít a köpönyegforgató párt törvénytelen nyomulása, így másoknál is könnyebben spamnek minősíti majd leveleiket a rendszer.

Az előválasztáson Jakab most Márki-Zay Péterrel versenyez a harmadik helyért, holott Vona Gábor vezetésével 2018-ban még a legerősebb ellenzéki párt címmel büszkélkedhettek.




Frissítés: talán nem alaptalan a félelmük: Márki-Zay is úgy számol, Jakab kiejtésével jut a második körbe

Márki-Zay Péter az Index kérdésére azt mondta, hogy eddig abszolút elégedett az előválasztás részvételi adataival, négy nap után háromszázezerhez közelít a voksok száma. A miniszterelnök-jelöltek versenyében, ha az első fordulóban egyik jelölt sem éri el az 50 százalékos szavazatarányt, októberben másodikat is tartanak.

A felmérések jellemzően Karácsony Gergelyt, Dobrev Klárát és Jakab Pétert sorolják a három legesélyesebb induló közé, de Márki-Zay Péter pozitívan látja saját esélyeit:

Több jelből arra következtetek, hogy Dobrev Klára és Karácsony Gergely mellett – ebben a sorrendben – jó esélyem van a legjobb háromba jutni.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából