Ugrás a cikkhez
Reklám

Járókelők tepertek le egy fiatal lányokat molesztáló "férfit" Nagykanizsán. A szemtanúk szerint először egy lakótelepen támadta meg egyik áldozatát, azonban a segélykiáltásra többen is reagáltak, ezért a támadó elfutott. Hamarosan két másik lányba is belekötött, ezt követően kapták el. Alább az ATV híradójának riportja.

Egy amatőr felvételen az látszik, ahogy a lányokat megtámadó férfit elfogják a rendőrök egy nagykanizsai parkolóban. A férfit járókelők teperték le előtte, miután több fiatal lányt is molesztált, egyet kis híján meg is erőszakolt. Az ATV híradójának stábja beszélt az érintett lányok egyikével és a szülőkkel is. Ők nem kívántak nyilatkozni. A férfi ámokfutásának több tanúja is volt.



Képernyőmentés: ATV híradója

"Nagyon kevés az olyan ember, aki egy ilyen esetben odamegy segíteni. Legalábbis ezek a tapasztalatok. Az, hogy egy ilyen eset megtörténik egy kislánnyal, az biztos, hogy az az illető, aki ezt elkövette, az nem teljes" - mondta egy nő, aki kérte, hogy arcát ne mutassák.

"Felháborító amúgy is, de hát hogy fényes nappal megtámadjanak egy kislányt a nyílt utcán... a fölöttem levő szomszédomnak a kislánya" - mondta el egy férfi.

A közelben lakók azt mondták, hogy eddig ezen a környéken nem volt hasonló támadás.

"Akármelyikünkkel, akik dolgozni járnak, előfordulhat ilyen precedens, főleg, ha éjszaka jönnek haza műszakból, és ha nincsenek többen, akkor előfordul ilyen dolog" - vélekedett Bera Pál.

Rinfel János ügyvéd azt mondta, hogy évekre börtönbe kerülhet a támadó. "Figyelemmel arra, hogy az egyik sértett még nem töltötte be a 18. életévét, ebben az esetben a büntetési tétel 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztés" - fogalmazott.

A rendőrség azt írta, hogy a férfi ellen 18 év alatti személy ellen, élet elleni fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak, és más bűncselekmények miatt indított eljárást. Gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából