Ugrás a cikkhez
Reklám

Lezajlott a Mi Hazánk Mozgalom demonstrációja, amelyen a kötelező Covid-oltás ellen tüntettek Orbán Viktor hivatala előtt. A tiltakozáson részt vevők létszámát ezer főre becsülték tudósítóink.



Gyülekeznek a résztvevők











Egészségügyi szakdolgozó: Nem vagyok oltásellenes, ám a Covid-vakcina nem védőoltás

A rendezvény egyik első felszólalója, Árendás Mónika egészségügyi szakdolgozó úgy fogalmazott: a kormány szerint felelőtlen, pimasz személy vagyok, aki nem láthatja el feladatát, mert nem szeretné beoltatni magát.




Nem vagyok oltásellenes, ám a Covid-vakcina nem védőoltás. A hosszútávú mellékhatásaik nem ismertek - mondta, hozzátéve, hogy a tesztelés során senki nem tudhatja, melyik variáns betegítette meg. Akkor honnan van a delta-statisztika? - tette fel a kérdést.




A hivatalos források szerint a két oltás elég a védettséghez. Akkor miért népszerűsítik a harmadik oltást? A kötelező oltás aljas zsarolás, amely veszélyezteti a munkavállaló egészségét - állította beszédében.




Az orvos szerint itt már kevés a taps és a tánc

Dr. Horváth Attila orvos, a Mi Hazánk képviselőjelöltje leszögezte, a delta variáns halálozási adatairól nem hallunk. Egy 8-16 éves gyermek veszélyeztetettségi súlya nem egyenlő egy 70 évesével. Ez az élet törvénye! - fogalmazott.




Dr. Horváth szerint az emberek egészségét egy kísérleti fázisban való vakcinával nem lehet feláldozni a nyájimmunitás oltárán. Jelen állapotban azt érzékeljük - tette hozzá -, hogy a Covid leple alatt az egészségügy átszervezése zajlik, ahol az állam egyre inkább átadja a helyét a magánszolgáltatóknak, így a szegényebb emberek légüres térbe kerülnek.

A nővérek, szakdolgozók helyzete kriminális. Itt már kevés a taps és a tánc - fogalmazott.




"Diszkriminatív megoldásokat ne vezessenek be! Nemzeti konzultáció helyett valódi szavazást valódi helyzetekben! Machiavellista politizálás helyett a magyar emberek érdekeit szolgáló politikát, élhető és átlátható Magyarországot! Jöjjön el a virradat!" - foglalta össze mondandóját.

Ezután a résztvevők főhajtással emlékeznek azokra, akik a Covid-diktatúra és az egydimenziós egészségügy miatt vesztették életüket az elmúlt időszakban.




Dúró: minden fideszes szájkarate ellenére a multik érdekeit kiszolgáló kormánya van most is az országnak

Dúró Dóra szerint a második világháború óta nem látott krízis él át az emberiség, ahol a világrend teljes átalakítása zajlik, ahol csak ha kérdezni mer az ember, máris megbélyegzik.

Orbán Viktor és Karácsony Gergely vállt vállnak vetve harcolnak a kötelező oltásért - fogalmazott a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

"Nem látják el az egészségügyben az oltatlanokat, de a tb-jük az kell Orbán Viktornak! Követeljük vissza a jogainkat, az életünket, a gyermekeink jövőjét! - mondta Dúró.

A párt elnökhelyettese rámutatott, az Orbán-kormány a gazdaság leállításával akkora válságba sodorta az országot, amelyet Magyarország a Bokros-csomag óta nem látott, persze voltak, akik a lezárás alatt is gazdagodtak - tette hozzá.

Minden fideszes szájkarate ellenére a multik érdekeit kiszolgáló kormánya van most is az országnak.

Ki adja vissza azoknak a fiataloknak az életét, akik a lezárások miatt lettek öngyilkosok? Azoknak a gyermekeknek az egészségét, akik a lezárások miatt nem tudtak rendszeres testmozgást végezni? Hogy képzeli a kormányt, hogy az oltatlanokat okolja mindenért, ami az országban történik? - tette fel kérdéseit Dúró Dóra, majd találóan megfogalmazta:

"az oltás még Gyurcsány Ferencet sem védte meg a Covidtól, Orbán Viktor viszont igen a börtöntől".

Követeljük a jogainkat és a szabadságunkat, és üzenjük Orbán Viktornak, hogy hagyják békén a gyerekeinket! - szólított fel a miniszterelnök saját, korábbi szavaival.

"Jövőre a szavazólapon a kötelező Covid-oltást erőltető balliberálisok, a kötelező Covid-oltást erőltető Fidesz és a szabadságunkért harcoló Mi Hazánk fog szerepelni. A közösségi média igyekszik elhallgatni a harmadik utat, ezért kérjük mindenki segítségét, hogy terjedjen az üzenetünk!" - hívta fel a figyelmet az elnökhelyettes asszony.

Toroczkai: léket kapott a globális hatalom

Öröm látni, hogy él a magyar ellenállás a hatalom üldözése ellenére. Orbán Viktor ablaka alatt mondjuk el, hogy minket nem lehet átverni és elhallgattatni! - indította beszédét A Mi Hazánk-elnök. Alább a folytatás.

Egyetlen egy televízió nem jött ma el, egyetlen egy fősodratú médium nem jött ma el.




Jelenleg a kormány még a migrációtól sem védi meg az országot. A migrációtól az alacsony bérek védenek meg minket.

Az ellenállást folytatnunk kell!

Minden rajtunk múlik! Nem mehetünk most úgy haza, hogy jól megmutattuk Orbán Viktornak. Az ellenállást folytatnunk kell, mert egy olyan erővel állunk most szemben, amivel még 2006-ban sem, a félidióta Gyurcsány Ferenc idején.

Miféle erő lehet az, amely egyesíti a fideszes és a balliberális médiumokat, Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet?

Az oltásdiktatúra mögött álló erő sátáni. A vírus nem természetes, amely mögött nagyhatalmi játszma zajlik, Magyarország élén pedig egy olyan kormányzat áll, amely vagy asszisztál az új világrend kialakításához, vagy sodródik az eseményekkel.

Nem lájkok vagytok

Nem lájkok és nem számok vagytok! Önállóan tenni képes emberek vagytok és 1000 lájknál sokkal fontosabb az az ezer ember, akit most itt látok. Mondjátok el mindenkinek, hogy a koronavírus az új világrend kialakításához kell, ahogy azt Klaus Schwab kijelentette.

Mondjátok el azt is, hogy óriási tragédia, ha a szépkorúakat támadja a rendszer, de éppen most vették célba a gyermekeket is. Ha a kísérleti vakcinával beoltják őket és akár egy ezrelék esélye is van annak, hogy ezért nem vállalhatnak majd saját gyermeket, akkor meggyilkolják a nemzetünket! Az én kislányaim nincsenek és nem lesznek beoltva.

Nagy eredmény, hogy a kormányt meghátrálásra tudtuk kényszeríteni az egészségügyben alkalmazott kötelező oltás terén. Ehhez politikai párt kell, bármennyire is a körülmények kényszerítenek erre rá minket.

Csodát kell tennünk!

Jövőre a választásokon közösen kell csodát tennünk. Nehéz lesz, mert a helyi és a nemzetközi hatalom is mindent megtesz majd, hogy ne érjük el a céljainkat.




Az előttünk álló 6 hónapban fokoznunk kell a nyomást a kormányra, mert eddig is értünk el eredményeket.

Mondjuk el azt is, hogy óriási léket kapott a globális hatalom, legutóbb Svédország jelentette be, hogy betiltotta a beutazást az izraeli állampolgároknak. Ezt ha az Orbán-kormány is meglépi a vírusra hivatkozva, a Mi Hazánk támogatni fogja majd.

Nincs hova hátrálnunk, a huszonnegyedik óra is elmúlt. Az Orbán-kormány inkább kínai gyarmatként kezelné az országot, így eljött az idő arra, hogy a Gyurcsány, takarodj! szlogenünket kiegészítsük az Orbán, takarodj!-gyal.

Adózzanak a koronavírus-járvány haszonélvezői! Fel a győzelemre! - zárta beszédét a tüntetés végén a pártelnök.

Vasárnapi frissítések: Videó és képgaléria

(Ha nem indul, ezen a linken elérhető.)







































































































(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából