Ugrás a cikkhez
Reklám

Az idei Budapest Pride felvonulás sem múlt el a nemzeti ellenállás tiltakozó demonstrációi, akciói nélkül.




A menethez legközelebbi szervezett tüntetés a Szabadság híd pesti hídfőjénél a Fővám téren volt, ahol több – a témában az elmúlt években is együttműködő – nemzeti szervezet és közéleti személy szólalt fel és tiltakozott az elvonuló "pride-olók" ellen.

Az aberrált menet elleni Fővám téri tüntetésen elhangzott beszédek összefoglalója

Ha a YouTube esetleg törölné, akkor itt is megtekinthető:

A deviánsok vonulását a Szabadság híd budai hídfőjénél újabb hazafias ellendemonstráció fogadta, ahol a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk Ifjai óriási transzparenseken hirdették a normalitás álláspontját.

A HVIM videója a Pride elleni tiltakozásukról

A Döbrentei téren Erzsébet királyné szobránál az életvédők tiltakoztak a mindent elfedő LMBTQ-propaganda ellen. Majd a Tabánba érve a vonulókat az Identitás Generáció frappáns akciója fogadta.

Az IG akciója Rácz fürdő tetején

Végül az aznapi normalitáspárti demonstrációkat a hívő keresztények által a Deák téren az “Isten szerinti családért” szervezett rendezvény zárta.

Keresztények a Pride ellen 2021

Továbbá volt még egy LMBTQP elleni plakátakció is Budapest utcáin, melyet ismeretlen normalitáspártiak csináltak.



Tudatébresztgető plakát Budapesten

Láthatóan számos tiltakozó demonstráció kísérte az idei köcsögbüszkélkedést, melynek megtartását dr. Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, Európa-jogi szakjogász szerint a módosított Alaptörvény és Gyermekvédelmi törvény miatt idén már engedélyezni sem szabadott volna.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Hír TV-ben

A Magyar Jelen készített még egy – az emlékezetes Turul TV-s videóhoz hasonló – kiváló tudósítást a Pride résztvevőiről, mely rendkívül jól mutatja, hogy lényegében mentális sérültek gyülekezetéről beszélhetünk.

A Magyar Jelen megkérdezte az elmeroggyantakat

Fontos még megjegyezni, hogy a Gyermekvédelmi törvény alapján kiskorúakat kivinni az ún. Pride-ra megvalósíthatja a Btk. 208. §-ba ütköző “kiskorú veszélyeztetése” törvényi tényállást, amely 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ennek ellenére több, mint 30 kisgyerekről van fénykép a Hunhír remek cikkében, akiket az agybuggyant szüleik kicipeltek a deviáns magamutogatásra.




(AntiGender nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából