Enyhén szürreálisra sikeredett tegnap a cigányok ellentüntetése Jászapátiban, mindenesetre érdemes belekukucskálnunk, hogy hol is tart napjainkban a cigány érdekvédelem. Az elején lelőjük a poént: sehol. Áruló magyar(országi) politikusok nélkül még csak nem is létezne cigánykérdés, sem milliárdokat elnyelő "felzárkóztató programok", sem pedig kizárólag pénzégetésre alkalmas cigányszervezetek és -önkormányzatok.



A cigánybűnözés ellen tüntetők ellen tüntető cigánybűnözők (nem, nem túlzás a megnevezés, lásd alább)




Az alábbi videót Farkas János ÖRO-képviselő osztotta meg kék-fehér közösségi oldalán. Az ORÖ képviselője szerint alig lézengtek páran a magyarok rendezvényén (bezzeg az övéken, lásd a képeken...), és máris temette a Mi Hazánkat, ellenben az Aroma tévé "lájvozója" már Erős Mi Hazánkat és egyenesen cigánygyilkosságokat vizionált. A 12. perctől pedig már majdnem egymás torkának esnek a cigányok.

Néhány aranyköpés a sűrűjéből:

"A gádzsók nem fognak rajtatok segíteni! Azt hiszitek, hogy a gádzsók által írt program az nektek jó?" (12:20)

"Politológus vagyok, higgyetek nekem!" (11:28)

"Nem kell ide kultúra sem!" (13:32)

A végére már Farkas Flórit is börtönbe kívánták. (Szégyen, nem szégyen, kivételesen ebben egyetértünk.) Szerencsére a béke-csokisparány lecsillapította a kedélyeket.

Lezárásként még egy kép a tüntető sokaság (talán) legbizalomgerjesztőbb csoportjáról - melyet a Jászsági Térségi Tv készített, és olvasónk hívta fel rá a figyelmünket -, első ránézésre is bizonyos, hogy rendes, törvénytisztelő állampolgárok:




Ismerős a két úriember a balszélen? Néhány napja ők mutattak példát "roma kultúrából" a nagyközönség számára. Okulásul ismét be is ágyazzuk ide a Facebook érzékenysége miatt a zsidó közösségi oldalról azóta el is távolított videót.

Szóval ezért is mondhatjuk: cigánybűnözők tüntettek a cigánybűnözés ellen tüntetők ellen. Jó, mi?

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Toroczkai: civilizációnk felszámolására két biológiai fegyvert vetnek be ellenünk: a cigányságot és a koronavírust - tüntetés Jászapátiban

Mindeközben Budapesten: Setétségbe borult a Mi Hazánk irodája

Kapcsolódó: Életképek a Jászság Fidesz szája íze szerinti drogos cigány valóságából