Ugrás a cikkhez
Reklám

Szilágyi Péter akkor zakkant meg, amikor kint forgattak dokumentumfilmet a Kaukázusban a második csecsen háború idején. Saját elmondása szerint sok halott csecsemőt és nőt látott, ami ezután meghatározta a későbbi életét.

Ezután a helyi művelődési házakban, illetve különböző fideszes rendezvényeken (pl. gyereknap, színházi előadás) is forgatott, profin kezelte a bonyolultabb kamerákat is.

Egyszer Rákosligeten, amikor a Hősök terén lévő üzletközpont helyén még egy 7Csemege nevű közért működött (2008 környékén), Szilágyi Péter mezítláb, terepszínű ruhában, egy AK47-essel a kezében besétált azért, hogy sört és zsömlét vásároljon. Természetesen a rendőrség elvitte. Cikk is volt róla:







Pár nappal később szabadon engedték, majd ő ismételten mezítláb járkált a főtéren, és mikor megkérdeztük, hogy mit csinál, akkor azt mondta, hogy a talpával szedi fel az üvegszilánkokat.

Majd 2017 környékén cigány drogdílerek költöztek be a házába több hétre, akik állandóan gyógyszerezték őt, majd a félmillió forint értékű tévés kameráját ellopták és eladták.

Egyszer egy rákosligeti kocsmában a fülem hallatára közölte vele egy cigány strici, hogy menjen el kivizsgáltatni magát, mert a cigány kurva, akivel volt, AIDS-es.

Továbbá volt egy nyílpuskája is, amellyel az elmúlt években többször tett gyilkossági kísérletet részegen. Volt, hogy egyes ivócimboráinak 20-30 centire ment el a fejük mellett a nyílvessző.

Mi eredetileg egy mókás, bolond figurának ismertük meg, aki ártalmatlan másokra nézve. Úgy látszik, hogy csak egy magatehetetlen, ártatlan öregemberre volt veszélyes... És egy hulladék gyilkossá lett.




(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Önvédelemről, titokzatos idegenről és fehér fényről hazudozik Szilágyi István fia





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából