Ugrás a cikkhez

A kezdő sípszóra az írek letérdeltek, erre hatalmas füttykoncertet kaptak a tízezer nézőtől, a magyarok állva maradtak, ahogy az várható is volt. Ezért megkapták a publikumtól a "Szép volt, fiúk!" elismerést - írta az Index a magyar labdarúgó-válogatottnak az Európa-bajnokság előtti utolsó, írek elleni barátságos meccse kapcsán.Fotó: Szabó Bernadett / Reuters

A Mandiner azt is megjegyzi: a magyar futballisták – ahogy azt előzetesen jelezték – nem térdeltek le, hanem a mezük karján olvasható "Respect" feliratra mutattak. Nyilván ezt sem kellett volna, de a Niedermüller nevű zsidónak nyilván nem ez volt a problémája. Ugyanis ezt írta:

Az Index.hu arról tudósít, hogy ”A kezdő sípszóra az írek letérdeltek, erre hatalmas füttykoncertet kaptak a tízezer nézőtől, a magyarok állva maradtak, ahogy az várható is volt. Ezért megkapták a publikumtól a „Szép volt, fiúk!” elismerést.”. Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni...
Mi pedig azt nem értjük, miért akarja, hogy a zsidók szégyelljék magukat (persze bőven lenne, amiért, de ezt ő aligha gondolja így), illetve antiszemitizmus, valamint öngyűlölet-e, ha inkább ír szeretne lenni... (Abba már inkább bele sem megyünk, hogy az írek is fehér, elsöprő többségükben heteroszexuális, ráadásul keresztény képződmények, a focicsapat továbbá még férfiakból is áll, ami nyilván kirekesztés egyébként.)

Schiffer András mindenesetre ezt üzente neki:

És nem csak ő, hanem a saját oldalán hozzászólók tucatjai, katt ide a képernyőképért, de feljebb eredetiben is meg lehet tekinteni, sőt véleményt is lehet nyilvánítani, ráfér a magyargyűlölőre.

Dúró Dóra: nem a magyar labdarúgó-válogatottat kell szégyellni, hanem az ilyen Niedermüller-féléket eltakarítani

Frissítés: az "ír" négerek csalódottak, amiért a magyarok nem térdeltek le előttük

Korábban írtuk:

- Az Izraelben magyar zsidónak nevezett Niedermüllernek a fehér zsidó képződmények a legkevésbé sem rémisztők

- Niedermüller is üzenetet kapott: zsidónak nem nevezték, csak kommunistának, de ő azért kiegészítette

- A Politico "magyar" zsidó EP-képviselőnek nevezi Niedermüllert

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából