Ugrás a cikkhez
Reklám

Szabó Tímea eddig nem akart hozzászólni „a kövér-sovány-magas-alacsony vitához”, pitiánernek tartja, amit a kormánypárti politikusok művelnek, amióta a főpolgármester lekövérezte Orbán Viktort. Szerinte Karácsony Gergely bocsánatkérése már több helyen jelent meg, mint maga az interjú. Mivel ennek dacára a kormánypárti képviselők még mindig azzal foglalkoznak, hogy Karácsony most-aztán-megmutatta-az-igazi-énjét, és »senkit-nem-minősítünk-a-külseje-alapján«, úgy döntött, mégis szóvátesz nekik néhány dolgot a Facebook-oldalán, amiből kiderül: a fideszes újságíróknak is lehet igazuk - főleg ha nem saját pártjukat, hanem a váltótársaikat kell jellemezni.




A balliberális férfiak »alacsonyak«, »gyengék«, »kövérek«, »hisztérikusak« és a »pszichéjük sincs rendben«.

A Párbeszéd társelnöke idézte Gazdag István cikkét a februári Demokratából, emlékeztetett rá, hogy a kormánypárti hetilap főszerkesztője, Bencsik András decemberben Bayer Zsolt tévéműsorában - találóan - azt mondta rá, „amilyen ronda, olyan gonosz”.

Gazdag ezt tudományosan is levezette, kiterjesztve a balliberális oldal politikusaira, szavazóira - nehéz lenne vitába szállni az érveléssel:

…tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói … kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek. Az ellenkezője lenne meglepő. Bencsik András tehát fején találta a szöget, amint azt a tudomány egyértelműen bebizonyította.

Szabó Tímea a testszégyenítést hirtelen elítélő kormánypárti képviselőknek azt üzente, hónapok óta több millióan várnak bocsánatkérést, hiszen éppen Süli János miniszter írta a Karácsony-interjú után:

Azt gondolom, hogy egy normális világban senki nem engedhetné meg magának, hogy a külseje alapján nyilvánosan minősítsen másokat.

Ha már így, akkor Szabó Tímea személyesen is várja Bencsik András és a többi fideszes megmondóember (Dömötör Csaba, Hollik István, Süli János, Tállai András) sűrű elnézéseit is, de hiába.

Az akkor is elmaradt, amikor tavaly a Magyar Nemzetben a Zummer Fülöp álnéven író Szikszai Péter azt írta róla, egy kullancs DNS-éből hozták létre, és ő a háttérhatalom biológiai fegyvere. A személyiségi jogi pert első fokon megnyerte Szikszai ellen, a büntetőügy még folyamatban van, de egy bíróság már kimondta: így nem beszélünk egy másik emberről, ez "színtiszta náci beszéd", írja a 24.

Íme a teljes írás:

A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése

Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre egy kullancs és Lendvai Ildikó DNS-éből.

Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe.

Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe. Amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerteszéjjel fröcskölte a baktériumait.

Egyes kutatók szerint a Szabó Tímea nevű organizmus nem azért van a magyar parlamentben, hogy a választókat képviselje, ő csak mérgezni akar.

Szabó egy nem létező párt tagja, de egy nagyon is létező háttérhatalom biológiai fegyvere. Közvetlenül a lélekre hat. Elpusztít minden értéket.

Még arra is képes, hogy néhány ezer védőmaszk miatt a határon túli magyarok ellen uszítson.

Frissítés: Bencsik részben bocsánatot kért

Szabó Tímea Facebook-bejegyzésében háborog. Többek között ezt írja: „Én személyesen is várom december óta Bencsik András, a Békemenet főszervezőjének, a 2016-os Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetettjének bocsánatkérését.” Azért várja, mert annak idején a Sajtóklubban ezt mondtam róla: „Amilyen ronda, olyan gonosz.”

Ezúton kérek bocsánatot a minősítésért és kijelentem, Szabó Tímea nem ronda, sőt kellemes külsejű. Azt viszont fenntartom, hogy gonosz. Ez utóbbiért nem kérek bocsánatot. Bocsánatot Szabó Tímeának kell kérnie ártalmas gonoszságáért.

Bencsik András
(demokrata.hu)

Kapcsolódó: Eldőlt, melyik a legbutább hisztérika Jákob Peti három elvtársi barátnője közül





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából