Ugrás a cikkhez

2021. május 3-án 10 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Győrben, a Liezen-Mayer utcában megtámadtak egy kismamát.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy egy ütést érzett a tarkóján, amitől térdre esett. Amikor körülnézett, egy sötét ruhás, maszkos férfit látott a közelében, akit kérdőre vont, hogy miért bántotta, azonban a támadó válasz nélkül sarkon fordult és elindult az Erzsébet-liget irányába.

Az asszony kiabálására egy járókelő figyelt fel, aki odalépett hozzá, hogy segítséget nyújtson. Ezt látva a feltételezett elkövető visszafordult, majd megszaporázta a lépteit és futva elhagyta a helyszínt. A kismama személyleírása alapján a győri járőrök beazonosították, és rövid időn belül a Bajcsy-Zsilinszky utcában elfogták a verekedőt.Annyira tapintatosak a rend őrei, hogy még Minecraft-kiszerelésben sem mutatják a rohadék pofáját

A nyomozók I. József 25 éves lakcím nélküli férfit – őrizetbe vétele mellett – garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a tettét, azonban nem tudott érdemi választ adni arra, hogy miért bántotta a számára ismeretlen nőt.

(Police.hu)

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából