Ugrás a cikkhez
Reklám

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 60 éves mérai férfival és 13 éves gyermekkorú társával szemben.



Illusztráció

Az elkövetők 2021. május 2-án 15 óra után Miskolcon, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában egy gyalogosan közlekedő férfit szólítottak le, és elkérték a telefonját, "hogy megnézzék, mennyi az idő".

A sértett eközben letette a táskáját a lábához, amelyet a gyanúsítottak társaságában lévő egyik "gyermekkorú fiú" felkapott, és elrohant vele. A meglopott férfi ezek után közölte az ottmaradt személyekkel, hogy értesíti a rendőrséget. A 60 éves gyanúsított ekkor egy tapétavágó kést vett elő a zsebéből, és megfenyegette a férfit - ha szól a rendőröknek, akkor neki vége lesz -, majd több ezer forintját is elvette.

Az egyenruhások - a rendőrségre történt bejelentést követően - egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a kihallgatásokat követően a férfit őrizetbe vették - közölték honlapjukon.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából