Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy autómegosztó cég diszpécsere tett bejelentést a rendőrségre, hogy az egyik kölcsönzött autójuk GPS-jele szerint a jármű már huzamosabb ideje egy Illatos úti autószerelő telephelyén áll.

A fővárosi rendőrök a bejelentést követően kivonultak a telephelyre, ahol a – korábban a feltételezett elkövetők által bérelt – kocsit katalizátor nélkül találták meg. A szerelőműhely mellett a rendőrök átkutattak egy épületet, ahol a bútorok közt megbújva megtalálták a gépkocsit bérlő és az alkatrészeket kiszerelő egyik férfit, majd társait is elfogták a telephelyen. A bűncselekménnyel gyanúsítható két budapesti férfit és egy fiatalkorú társukat a IX. kerületi rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.



Illusztráció: olvasónktól

A 28 éves "H." Máté, a 19 éves "K." Márton budapesti lakosok és 17 éves társuk beismerte, hogy már korábban is béreltek három személygépjárművet, amelyekből szintén kiszerelték, illetve kivágták a katalizátorokat és a részecskeszűrőket azért, hogy azokat értékesítsék.

A nyomozók a lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatott személyeket őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására - közölték a Police.hu-n.

Kapcsolódó: Ántónió vágyok Borsod megyéből!





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából