Ugrás a cikkhez

A Momentum támogatja, hogy több közéleti szereplőről nevezzenek el köztereket és a BLM-szobor mintájára köztéri szobrokat is kezdeményez cigány "hősökről". A Mi Hazánk Mozgalom pedig ehelyett a "Tiszta udvar, rendes ház" intézmény bevezetését támogatná a szegregátumokban, mivel a mindennapi példák jól mutatják, hogy sokan az itt élők közül az alapvető emberi normákat sem képesek betartani.

Élhetetlen, sokszor emberhez nem méltó körülmények között élnek, azt hajtogatva, hogy nekik jár a szennyvíz, a vezetékes ivóvíz, és a szemétszállítás. Mindenkinek lehetősége van ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni, sőt törvényi kötelezettsége is, csak nem élnek vele, a számonkérések alkalmával pedig diszkriminációt kiáltanak, mutat rá a párt közleménye.Dr. Fiszter Zsuzsanna

A momentumos Hornyák Evelin arról beszél, hogy tiszta, élhető lakókörnyezetet akar a kegyeltjeinek. Akkor ne a Dunaparton, hanem a Sajó partján sétálgatva videózzon és ne központi segítséget várjon ahhoz, ami egyébként nem csak már meglévő jog, hanem társadalmi elvárás és kötelezettség is!

Donáth Annát és asztaltársaságát - mivel nyilvánvalóan látszik, hogy az íróasztal mögül politizálnak - köztük a kazincbarcikai jelöltjüket is, szívesen körbevezetem az észak-borsodi részeken, ahol magyarok rettegnek és menekülnek el, nem véletlenül. Itt szembesülhetnek vele, hogy valójában mi is az a kultúra, amire szerintük büszkék lehetnénk. Felhívom a figyelmet, hogy nem csak Kazincbarcikából áll a választókörzet, és a szegregátumok felszámolásához a szegregátumok létrehozóinak is változtatniuk kellene az életmódjukon - szögezi le dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

Korábban írtuk: Donáth Anna és a többi momentumos "nem roma" büszke a cigányok "kultúrájára és történelmére"

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából