Ugrás a cikkhez
Reklám

Négy ember meghalt, miután személyautójuk összeütközött egy teherautóval Győr térségében csütörtökön kora délután - közölte a rendőrség a honlapján.



Összeroncsolódott, kiégett személygépkocsi, miután egy autószállító teherautóval ütközött a 813-as számú úton, Győr közelében 2021. január 14-én. A személyautóban utazó négy ember életét vesztette

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 813-as út 1. kilométerénél, Győr térségében eddig tisztázatlan okok és körülmények között ütközött össze egy tehergépkocsi és egy személyautó. A balesetben - a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - a személyautóban utazó négy ember életét vesztette.



Háttérben az autószállító teherautó (fotók: MTI/Krizsán Csaba)

A rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta - írták.

Frissítés: egy négytagú család égett benn az autóban

A győri rendőrség tájékoztatása szerint a szülők, illetve 18 éves, valamint kiskorú gyermekük vesztette életét a balesetben. Az ütközés után a kocsi kigyulladt, amelyben bennégett a család - írja a Blikk.

2. frissítés: az egyik Facebook-csoportban megszólalt a kamionsofőr felesége:

A férjem vezette a kamiont és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollegákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bátsák őket! Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak! Borzasztóan sajnálom!








Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából