Ugrás a cikkhez
Reklám

„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen!” – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselője csütörtök reggel a Kossuth Rádióban Szájer József gangbang-botrányáról.



Vágó fejét olvasóink szemének és lelkivilágának kímélése érdekében homályosítottuk el

„Én Szájer Józsefet több mint harminc éve ismerem, hogy nagy megdöbbenéssel és szomorúsággal hallottam ezt a tegnapi hírt. Én őt nagyra becsülöm, és tisztelem a politikai tevékenységét, ugyanakkor esendőek vagyunk mindannyian, emberek vagyunk, ő is esendő” – kommentálta Hidvéghi, majd azt is mondta, szerinte Szájer „ebben az esetben az egyedüli helyes döntést meghozta, lemondott, illetve bocsánatot kért”.

Azt Hidvéghi és a Kossuth Rádió sem részletezte, hogy a „Szájer-ügy” mögött pontosan mi áll, aki csak innen akar informálódni, annak nehéz lehet összerakni azt, Hidvéghi pontosan mit kommentált Szájerrel kapcsolatban a rádióban, de ez nem meglepő.

Szijjártó Péter külügyminiszter úgy kommentálta csütörtökön a botrányt, hogy az egészről ő is csak a sajtóból értesült, és amikor Szájer lemondott, ő maga nem tudta, hogy a szexbotrány áll mögötte.

Közben a kormányülés előtt körbekerítették Orbán irodáját...

... a buzi fideszes miatt a buzi telexesek elől... Itt tart ma hazánk.

Korábban írtuk:

- "A vendégek egymással szexeltek" - ilyen volt Szájer konzervatív-kereszténydemokrata házibulija

- Tiltott drogos-buzeráns orgián vett részt a "polgári-konzervatív" Szájer - véres kézzel, az ereszcsatornán menekült a rendőrök elől a brüsszeli buzibárból
- Exkluzív: Szájer József elmagyarázta, mit értettek félre a rendőrök
- A HírTV nézői nem értik, mi a baj szegény Jóskával, hiszen ő csak a gyülekezésre vonatkozó szabályokat sértette meg




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából