Ugrás a cikkhez
Reklám

Idén is szép számmal jöttek a megemlékezők a Corvin közbe, jelenti tudósítónk. Folyamatosan frissülő cikk.Az első felszólaló Kovács Attila református lelkipásztor. Embertársaink szíve-lelke tele van félelemmel. Semmi nincs, ami jobban rombolná az ember immunrendszerét, mint a félelem, mondta.

Manapság sok a kirakatkeresztyén. Állandó jelleggel rossz lelkiismeretet gerjesztenek bennünk. Isten gyermekei vagyunk, félelem nélkül kell élnünk és forgolódnunk. Tagadjunk meg minden félelmet és kishitűséget! Áldja meg az Isten a zászlóinkat!


Trencsényi László, az 1956-os Magyarok Világszövetségének ügyvezető elnöke beszél
Vékony Csongor Levente, a Mi Hazánk Ifjainak elnöke kijelentette: nem hozhatunk szégyent az őseinkre, minket a vér kötelez. Ez az, amit nem ért az elvtelen, élvezethajhász embertípus.
A nemzet- és hazaszeretet fogalmát kiforgatták, most pedig rémmesébe bújtatott LMBTQ-propagandával támadják gyerekeinket. Ahogy 56-ban elégették az ellenséges propagandát, úgy most sem késő nemzetromboló könyvet égetni - mutatott rá.

A több évtizede tartó kulturális háború igenis létezik. De mire van szükség, hogy észbe kapjon a magyarság? Mindenki felemeli a hangját a feketék, a homoszexuálisok védelmében, de mikor szólal fel valaki a keresztény heteroszexuálisok védelmében? - sorolta kérdéseit.

Manapság élettérhódítás zajlik, melyet Európa elitje hagy, semmit nem tesz ellene. Európa, harcolj! A vér kötelez! Vedd le posztmodern álarcod és harcolj!- buzdította hallgatóságát.

Mindannyian egyének vagyunk, de a közösségben tudni kell előtérbe helyezni a közös harcot az egyén rovására. Mozgalmunk harcához három alappillér szükséges: hit, hazaszeretet, fegyelem. Fel a győzelemre! - zárta szavait.

A Romantikus Erőszak dalával folytatódik a rendezvény.
Dr. Murányi László, az 1956-osok világszövetsége alelnökének beszéde után Horváth György 2006-os tüntető, tankvezető díszlövést adott le.

Dr. Apáti István arra hívta fel a figyelmet, hogy a 2006-os eseményekre is emlékeznünk kell, október 23-a ugyanis a nemzeti radikalizmus ünnepe is.
Szóvá tette, hogy a Jobbik azokkal emlékezik, akiknek szellemi elődei leverték az '56-os forradalmat. De két éve van élet a Fidesztől jobbra is, amelyet a Mi Hazánk Mozgalom testesít meg. Bármit trükközik a miniszterelnök, a valódi jobboldali tömeg akkor sem fog rá szavazni, hogyha a feje tetején pörög. A mi gerincünk kálciumtartalma igen magas, és nem gumiból van, mint egyeseknek!- fogalmazott.

Hogy mi jellemzi a két nagy politikai tömböt? A szivárvány és a kamélon. A szivárvány a globális felmelegedés egy sajátos mellékhatása. 56-ban gépágyúval tüzeltek az emberekre, ma már a tévéből lőnek a gyermekeinkre.
A másik oldallal is vigyázni kell, a kaméleonnal - óvott. Elaltatják, megtéveszhetik a nemzeti radikális oldal immunrendszerét.

Ha a pesti srácok szembe tudtak nézni a tankokkal, mi is sikerrel tudjuk venni a '22-es választásokat. Kitartás! Fel a győzelemre!

Vári-Kovács Péter elénekelte az Előre mind, pesti srácok című dalt, majd Molnár Tamás antikommunista bajtársunk díszlövést adott le. Az ágyút az '56-os pesti srácok is használták, lőtávolsága 10 km.
Köszönöm, hogy erőt adtok, hogy folytassuk ezt a küzdelmet! - mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.

Kijelentette: megvan az ideje a háborúnak és a békének is. A kommunizmus mindig úgy váltogatja a formáját, ahogy az adott idő éppen megköveteli a destrukció érdekében. Volt, amikor kockakővel és Molotov-koktéllal kellett harcolni, most könyvdarálással kell.

1956 válasz volt az elnyomásra és az erőszakra, a szabadságharcosok is máglyát raktak a kommunista iratokból. Manapság is az ellenségeink cenzúráznak tartalmakat.
Vajon mi lehet az oka annak, hogy az 50-es évek terrorjának vezetői zsidó származásúak voltak, ahogy a Tanácsköztársaságban is? A nemzetromboló erőknek mindig szükségük van a tömeges bevándorlásra. Így volt az a 19. században, a 20. század elején is, amikor a zsidóság özönlött a hazánkba, és így van ma is.

A gonosz erőknek a bevándorlásra úgy van szükségük, mint az autónak az üzemanyagra.

Nemcsak a magyarságot, de az egész északi civilizációt kihalásra ítélték. Az ellenség arra játszik, hogy mi jóindulatúak vagyunk, hogy mi megsajnáljuk őket. A gonoszt, a sátánt nem táplálni, hanem legyőzni kell - szögezte le.
Ha 2022-ben hatalma csúcsára visszatér ez az erő, újra a barikádokon leszünk. Ellenségeink már semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, akár évekre börtönbe zárnak hazafiakat, ahogyan Görögországban.

Eddig sem alkudtunk meg és ezután sem fogunk. Bármilyen módon próbálják az ellenállást szétverni, bármilyen harctéren helyt kell állnunk közösen, együtt maradva.

A magyarság évszázadok óta tamadás alatt áll a Kárpát-medencében. Függetlenül attól, hogy mennyire vagyunk erősek, a harcot nem adhatjuk fel. Nem azoknak az utódai vagyunk, akik az ellenség előtt letérdelnek, hanem akik felveszik a harcot bármilyen esetben, mondta Toroczkai.

Beszéde után a rendezvény véget ért. A megemlékezők koszorúkat, mécseseket helyeztek el, zárásként pedig Vári-Kovács Péter vezetésével a Szózatot és a Székely Himnuszt énekelte el a tömeg.Tudósítás és fotó: Ábrahám Barnabás - Kuruc.info


A színpadon a Mi Hazánk Ifjai

Frissítés: képgaléria:Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából