Ugrás a cikkhez
Reklám

Bár a bíróság első fokon örökre eltiltotta a vezetéstől, és jelenleg sincs jogosítványa, a Dózsa György úti baleset okozója néhány nappal ezelőtt a XIII. kerületben bukott le egy Mercedes volánjánál ülve - írja a Bors.




A bulvárlap egyik olvasója múlt szerdán este szemtanúja volt annak, ahogy a bűnözőt rendőri intézkedés alá vonják a Váci úton. Mint mondta: a férfi egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elhagyta a helyszínt.

"Nem is hittem a szememnek, amikor megláttam. Elképesztőnek tartom, hogy ez megtörténhetett, ezt megengedi magának" - írta az olvasó.

A lap megkereste ez ügyben a rendőrséget is. Ennyit közöltek:

– Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét.

Molnárt a rendőrök most feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene.

Korábban írtuk: Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából