Úgy tűnik, a mi hazánkos buzizászló-eltakarító akció három táborba osztja a fideszeseket:

Ez utóbbiak tetteiről, illetve azok hiányától tett közzé listát Novák Előd, de előbb jöjjön egy újabb elismerés a holdudvartól, a Troll című hírtv-s műsorból:

Most pedig a Novák-bejegyzés arról, hogyan térdelt le a kormány a deviánslobbi előtt:

Örülnék, ha a Fidesz is felvállalná az LMBTQP-propagandával szembeni küzdelmet, akár csak jogi eszközökkel, de valójában letérdeltek a homoszexuális lobbi előtt:

1.) Garázda felvonulásukat soha nem tiltja be a kormányzat.

2.) Betiltották viszont a Mi Hazánk ellentüntetését (még egy szomszédos utcában sem engedélyezték).

3.) Rekordidő alatt elutasították feljelentésünket, melyet a Szent Koronát szivárványos logóval meggyalázó deviánsok ellen a Btk. 334. §-a szerinti nemzeti jelkép megsértése és garázdaság miatt tettünk.

4.) Megpróbálják megfélemlíteni a normalitáspárti erőket (két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai szivárványos zászló bevonása miatt).

5.) Nem indult rendőrségi eljárás az ásotthalmi önkormányzat épületére hétvégén a Momentum által kitűzött deviáns provokáció ügyében.

6.) A Tarlós vezette fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban éveken keresztül helyet biztosítottak az LMBTQSTB-fesztiváloknak (sorozatos tiltakozásom után végre az utóbbi években már nem).

7.) A deviánsok propagandájával egyet nem értőket kirekesztik a konferenciáikról még önkormányzati intézményekből is (engem helyi önkormányzati képviselőként sem engedtek be).

8.) A homoszexuálisokra szabott, anyakönyvvezető előtt megköthető "bejegyzett élettársi kapcsolat" fenntartásával a házassághoz hasonló jogokat biztosítanak az azonos neműként együtt élőknek.

9.) Hiába követeltük a homoszexuális propagandára utaló figyelmeztető jelzés bevezetését a filmeknél és televíziós műsoroknál a gyermekek egészséges fejlődése érdekében, nem támogatják a Mi Hazánk e javaslatát sem.

10.) A homoszexuális propaganda iskolai tiltását is hiába kezdeményezte az Országgyűlésben Dúró Dóra, tavaly leszavazták, ezért most ismét benyújtotta, s ha megint elutasítják még ezt is, készek vagyunk népszavazási kezdeményezéssel élni az ügyben, hogy gátat vessünk a deviánslobbinak.

Elég volt!

Kapcsolódó: Závecz: 3%-on a Mi Hazánk, előzik az LMP-t és Karácsony pártját is