Ugrás a cikkhez
Reklám

A DK fővárosának minősülő Újbuda immár a homoszexualizmus fellegvára is lett: idén itt rendezik meg az LMBTQP propagandasorozatának legtöbb rendezvényét, ráadásul egy olyan önkormányzati művelődési házban, mely egész augusztusban semmilyen más rendezvénynek nem biztosít helyet, csak ennek a szexuális aberrációk közfeladatnak nem minősülő népszerűsítésének. Panaszt nyújtottam be a jegyzőnek, hogy önkormányzati képviselőként is kirekesztenek ebből az önkormányzati intézményből világnézeti okok miatt, ugyanis a homoszexualitástól a pedofíliáig féltucatnyi devianciát propagáló rendezvénysorozat házirendje szerint a más véleményt képviselők nem vehetnek részt az eseményeken - írja közleményében Novák Előd újbudai önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk alelnöke, alább a folytatás.




Az ország ötödik legnagyobb önkormányzata, Újbuda is garázdaságot kimerítő módon felvonta a sokakban megbotránkozást keltő LMBTQP-zászlót, ezért helyi önkormányzati képviselőként kötelességemnek éreztem a törvényes rend helyreállítását a szivárványos lobogó levonásával és eltüntetésével, egyúttal elvárom a garázda elkövetők rendőrségi előállítását. A zászlólevonást követően ezúttal egy motoros bajtársam oldott kereket a szivárványos szeméttel.




A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: "A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el."

Frissítés: videón az akció:

2. frissítés: annyira sokszínűek, hogy feljelentik a normalitást

A DK közleményt adott ki, amelyben azt írták, a DK-s vezetésű önkormányzat feljelenti Novák Elődöt.

Hozzátették, hogy a párt egy "nyitott, sokszínű, befogadó társadalomban hisz", és a XI. kerület önkormányzata a magyar zászló mellé újra kitűzi a szivárványszínű zászlót.

3. frissítés: A rádióban vonták kérdőre Novákot a szivárványos zászló eltüntetése miatt

Korábban írtuk: Kukába dobta a szivárványos rongyot a budapesti Városházáról a Mi Hazánk alelnöke - kétszer is




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából