Ugrás a cikkhez
Reklám

"Egy brancs maguk, ne is tagadja!" - hangzik a klasszikussá vált idézet A tanú című filmből. Olvasóink többsége persze tisztában van vele, hogy a disznófejű nagyúr mozgatja a politikai marionettbábu jobb és bal kezét is, ha a magyarok zsebében kell turkálni, vagy a jövőnket kell ellopni.



Suma Chakrabarti EBRD-elnök, Orbán Viktor és Andreas Treichl, az Erste vezére a megállapodás hétfői aláírásán (kép: Fülöp Máté)

A hitetlenkedők pedig tekintsék meg Toroczkai László Mi Hazánk-elnök alábbi videóját, és lássák: Orbán Viktor ugyanazt a zsidó bankárkasztot szolgálta ki - pl. az EBRD-szerződés 2015-ös aláírásával (az a paktum biztosította, hogy a bankok megússzák az ál-devizahitelezés gaztettét) -, mint amelyik felépítette Emmanuel Macront, vagy a 21. század SZDSZ-ét, a Momentumot. Nincs titkos összeesküvés, az orrunk előtt zajlik az országok átverése és kisemmizése. Csupán a közöny, a nemtörődömség és az "úgy sem tehetünk semmit ellenük" fémjelezte kishitűség bilincsétől kellene már végre megszabadulnunk.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából