Ugrás a cikkhez
Reklám

Csak a hamis áldozati szerep, csak a holokausztozás felel meg nekik. Miközben ők náciznak és nyilasoznak mindenkit, aki nem volt a szolgájuk, az ő történelmi szerepükről szó sem eshet a saját engedélyezett legendáriumuk történetecskéin, az "üldöztetésük" ok nélkülinek hazudásán kívül...

Alább olvasható a kormány által pénzelt zsidó gárda közleménye:

Toroczkainak felelnie kell a szavaiért! - a TEV feljelentést tesz gyűlöletre uszítás miatt

A neonáci Mi Hazánk Mozgalom 2020. március 1-én, Horthy Miklós kormányzóvá választásának századik évfordulója apropóján tartott rendezvényén Toroczkai László, a párt elnöke a két világháború közötti antiszemita gyűlölet-toposzaiból jelesre vizsgázott. Amíg azonban a XX. században a magyarországi zsidóság kollektív megbélyegzése, a Tanácsköztársasággal történő megfeleltetése, Trianonért, Magyarország "kivéreztetéséért", tönkretételéért" történő hibáztatása a vészkorszakhoz vezetett, addig a XXI. században a szélsőjobboldali gyűlöletkeltő szónok felelősségre vonása kell, hogy megtörténjen.




"Magyarország tönkretevői, a Tanácsköztársaság vezetői, miért voltak szinte kivétel nélkül zsidó származású emberek?" - intézte Toroczkai mondandója fő kérdését a közönségéhez. A Tett és Védelem Alapítvány éppen ezért feljelentést tesz Toroczkai Lászóval szemben a Büntető Törvénykönyvünk 332.§-ba ütköző közösség elleni uszítás bűncselekménye miatt.

Alapítványunk szintén nem kíván szó nélkül elmenni a néhány évvel ezelőtt országunkat, a mi hazánkat az egész világ előtt lejárató, majd betiltott szélsőjobboldali félkatonai szervezetek jogellenes újraéledése előtt. Éppen ezért feloszlatott egyesület tevékenységében való részvétel miatt eljárást kezdeményezünk, valamennyi olyan személlyel szemben, aki a nyilvános rendezvényen a Magyar Gárda félelemkeltő vagy ahhoz hasonlatos egyenruhájában jelent meg.

Kapcsolódó: Igazságot Magyarországnak! - Videóösszefoglaló a Horthy-megemlékezésről

Korábban írtuk: Erre megy el évi 500 milliónk: Slomó európai zsidó gárdája kikutatta, hogy továbbra sem szeretik sehol őket





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából