Ugrás a cikkhez
Reklám

Címszavakban a nagyhatású beszéd:

 

Innen átadjuk olvasónknak a szót:

Ma délután Száva Vince személyesen biztatta a sályi cigányokat a vasárnapi, Mi Hazánk által a januári gyilkosság helyszín szervezendő megemlékezésen való részvételre. Természetesen nem azért, hogy leróják kegyeletüket a meggyilkolt 61 éves hölgy emléke előtt.
Volt ott rasszizmus, Jobbik (sic!), neonácik, rettegés és számos egyéb. Érdemes végignézni és hallgatni. Állítása szerint Pintér Sándor is mellettük áll.

Egyébként Sályból menekül mindenki, aki csak teheti. Egy szépen rendben tartott, gondozott lakást alig 2,5-3 millióért tudnak eladni a retkeknek, hogy aztán valamelyik környékbeli, kevésbé fertőzött településen hasonlót vegyenek hitelből 8-10 millióért csak hogy ne lopják ki még a szemüket is. Kertművelés, lakásfelújítás, haszonállat tartása rég szóba se jöhet, felesleges fáradozás. Az óvodából, iskolából rég kivesztek a fehér gyerekek, Bükkábrányba és Mezőnyárádra járnak, akiknek a szülei még nem tudtak elmenekülni. Akkor most kinek van félnivalója?

Nem mellesleg: a videó első felében a cigányok által említett "magyar" nő, aki egy cigányt ölt meg, egy lecsúszott alkoholista volt. Bár fehér bőrű, de inkább cigányra jellemző életmóddal. A telepen lakott hol az egyik, hol a másik putriban, kézről kézre adták a retkek, az elfajzott maca pedig ment is némi piáért. Aztán egyszer csak ő lett féltékeny az egyébként családos áldozatra, akit egy illegálisan szerzett pisztollyal kiiktatott.

Kapcsolódó:

- Aki "segítcséget" nyújtana az üldözött "romatársadalomnak", az Száva Vincéék "listályára" szavaz Komádiban

- Megalakult a roma haderő - sok ezren készek fellépni a szélső-neonácik ellen, hogy ne legyen új Hitler-korszak

- Náci ideológiát akar a cigányokra erőszakolni a Mi Hazánk - derült ki egy tanulságos törökszentmiklósi fórumon





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából