Ugrás a cikkhez
Reklám

Elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte azt a nőt, akinek holttestét január közepén találták meg a főváros XIII. kerületében lévő Népfürdő utcában - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

A közleményben felidézték: január 14-én a mentők értesítették a rendőrséget, hogy a Népfürdő utca egyik irodaházának közelében találtak egy női holttestet. Mint kiderült, a nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, amely során kiderült, a nő bántalmazója a 39 éves D. Lajos volt, akit a járőrök február 12-én a IV. kerületben, az Óceánárok utca erdős területén elfogtak.

A nyomozás során feltárták, hogy D. Lajos megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2019. szeptember 8-án a XIV. kerület Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A BRFK munkatársai a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett, és halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és javasolják letartóztatásának indítványozását, írja az MTI.

Frissítés: nem tett beismerő vallomást

Nem ismerte be bűnösségét az a 39 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 33 éves hajléktalan nőt Angyalföldön.

A 24.hu megtudta, hogy a két életellenes bűncselekménnyel is meggyanúsított Újpesten elfogott férfi nem tett beismerő vallomást a gyanúsítotti kihallgatása során.

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából