Ugrás a cikkhez
Reklám

Szükség van szegregációra, hogy a tanulni vágyó tisztességes magyar gyerekektől elkülönítsék azokat a cigány gyerekeket, akik terrorizálhatják őket - mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Ennek a szegregációnak vannak etnikai vetületei, a cigány szubkultúra egy részében "menő" a bűnözés, bár természetesen vannak olyan cigány családok, amelyek tisztességesek és olyan cigány gyerekek, akik tanulni szeretnének - magyarázta a pártelnök.Illusztráció

Toroczkai László azt mondta: a magyar belpolitikában a Mi Hazánk Mozgalom az a párt, amely nem próbál mellébeszélni, nevén nevezi a dolgokat, akár cigányokról, akár bankokról, multikról van szó, és a magyar emberek érdekeit képviseli, ellentétben a "Gyurcsány család" mögött felsorakozott, "törpepártokból" álló ellenzékkel és a hatalmon lévő Fidesszel.

A Mi Hazánk Mozgalom nem szövetkezik a két nagy tömbbel, harmadik utat képvisel olyan történelmi pártokkal együttműködve mint az FKGP és a MIÉP.

A pártelnök hangsúlyozta, hogy legnagyobb ellenségük az ellenzéki szövetséghez szegődött Jobbik, amely még Vona Gábor korábbi pártelnök vezetésével - mint mondta - a magyar történelem egyik legnagyobb árulását hajtotta végre. A Jobbik most megválasztott új elnöke, Jakab Péter pedig egy "modern kori Kun Béla", aki Gyurcsány Ferenc DK-elnökkel közösen tett esküt a parlament lépcsőjén és akinek pártja az ellenzékkel együtt osztozkodik a közpénzen az önkormányzatok vezetésében.

(MTI)

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából