Ugrás a cikkhez
Reklám

És közben azt gondolják, hihető az, hogy főállású politikusként nem tudták, kik a saját szövetségeseik emberei... A tragikus ebben az, hogy akik még mindig rájuk szavaznak, el is hiszik nekik.



Csak hátra kell nézni, Jancsika, és látni fogod, kikből állnak az új barátaitok

Ha valaki kíváncsi, hogyan próbálja eljátszani a felháborodott, becsületes politikust a DK-szövetséges Jobbik budapesti elnöke, az alább olvashatja a bejegyzését.

Frissítés: Fekete-Győr is bekapcsolódott a játékba

A Momentum elnöke az ATV-ben elmondta, alpolgármestertereiktől úgy tudja, hogy informálást kaptak Czeglédy megbízásáról, mire az érintettek jelezték, hogy ezt nem fogják tudni támogatni. Czeglédy Csaba azt nyilatkozta, hogy a momentumos politikusok is tudtak róla, sőt, Erzsébetváros momentumos alpolgármesterével személyesen is találkozott, aki egy rossz szót sem szólt.

A pártelnök szerint a kérdés az, hogy ki mond igazat és ki nem, ő természetesen saját párttársának a szavára ad. Emlékeztetett, hogy Czeglédyt még 2010 előtt jogerősen elítélték, és mivel a bíróságoknak még hisz, ezért nem szeretnék, hogy büntetett előítéletű emberekkel végezhessék el az önkormányzatok átvilágítását.

Korábban írtuk: Gyurcsány kedvenc Czeglédyjének ügyvédi irodája világítja át Erzsébetvárost és Újbudát





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából