Ugrás a cikkhez
Reklám

A Pongrátz család nevében felszólítom a Jobbikot: ne vegyék többé szájukra Pongrátz Gergely nevét, aki forog a sírjában a Jobbik árulása miatt! - írja közleményében a Sztálin-szobor ledöntésében lángvágóval közreműködő Pongrátz András szabadságharcos, miután a Jobbik idén meglepő módon a Corvin közbe hirdette meg október 23-ai rendezvényét 16 órára. A Mi Hazánk Mozgalom 12 órakor tartja gyűlését ugyanott. Alább a folytatás.

A Gyurcsány Ferenccel a Parlament lépcsőjén esküdöző és nemzeti ünnepünkön Dobrev Klárával egy színpadra álló Jakab Péternek és pártjának nincs többé keresnivalója a Corvin közben. A kommunista Nagy Imre szobráért aggódó jobbikos politikusok menjenek inkább a padláslesöprő miniszter emlékhelyéhez!




A baloldallal együttműködő Jobbik többé ne használja pártcélokra a lyukas zászlót, Jakabékhoz immár jobban illik Karácsony Gergely szivárványos zászlója! Vona Gábor még csak a lövészárkainkból való kibújásra buzdított, de a mostani Jobbik-vezetés már átmászott a barikádok túloldalára, sőt onnan lövik a mieinket áruló módon. Ha egy minimális becsület maradt volna a levitézlett Jobbikban, soha többé nem tennék be lábukat a Corvin közbe. Méltatlanná váltak a magyarság bárminemű képviseletére, különösen a Jobbik alapításakor lefektetett elvekhez, melyeket a párt Alapító Nyilatkozatában még így fogalmaztak meg: „A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból.”

A Jobbik korábbi ígéreteivel szemben a hatalom minden áron való megszerzése érdekében elvtelenül összefogott azoknak jogutódaival és szellemi örököseivel, akik ellen mi 1956-ban fegyvert fogtunk, és akikkel szemben egykor a Jobbik megalakult. Akik az MSZMP jogutódjával, az MSZP-vel, valamint Gyurcsány Ferenc pártjával és a többi balliberális alakulattal fújnak egy követ, azok maximum az ÁVH vérgőzös gyilkosairól emlékezhetnek meg, de nem az ’56-os magyar hősökről. A Jobbik nem tévesztheti meg többé a magyar embereket: cseréljék bocskai ruhájukat nyíltan pufajkára!

Pongrátz András
a Corvin köz 1956-os szabadságharcosa

Kapcsolódó: A Corvin közben Pongrátz Andrással ünnepel a Mi Hazánk október 23-án 12 órától





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából