Ugrás a cikkhez
Reklám

Lemond országgyűlési mandátumáról Tóbiás József, az MSZP képviselője, korábbi elnöke. Ezt a párt jelenlegi elnök-frakcióvezetője, Tóth Bertalan jelentette be Facebook-oldalán.

Mint írja:

Amikor Tóbiás Józsi jelezte felém, hogy átmenetileg több időt lesz külföldön, mert kisfia légúti betegsége miatt családjának külföldre kellett költöznie, kértem, hogy a parlament őszi ülésszakáig tegye egyértelművé, kitölti-e a képviselői mandátumát, vagy visszaadja azt. Képviselőtársam ma arról tájékoztatott, hogy gyermeke teljes gyógyulásának érdekében további időt kell külföldön tölteniük, és mivel számára kisfia egészsége mindennél fontosabb, így november elsejével lemond a képviselői mandátumáról. A döntését megértem és tiszteletben tartom. Szívből kívánok kisfiának mielőbbi gyógyulást magam és a képviselőtársaim nevében.

Mint ismeretes, az MSZP volt elnöke a Kanári-szigetekre, Tenerifére költözött tavaly ősszel a családjával, és onnan ingázik a Kossuth térre. A költözésről beszámoló bulvárlapnak a politikus néhány hónapja azt mondta: fia légúti problémákkal küszködött, és az orvosok javasolták, hogy olyan helyre vigyék, ahol nincs pollen, por és egyéb allergén anyag. Azt is mondta, hogy nem vállalt párt- és egyéb tisztséget, a képviselői munkáját pedig ingázással el tudja látni. Az MSZP elnöke ezután kérte Tóbiást, őszig döntsön jövőjéről.

(Index)

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából