Ugrás a cikkhez
Reklám

Szórakozni indult szombaton egy fiatal szarvasi lány, de végül egy tömegverekedés közepén találta magát. Többen felvételt készítettek a telefonnal segítségnyújtás helyett - írja a Beol.hu.

A lány taxival érkezett a szarvasi szórakozóhelyhez szombat éjjel, ahol arra lett figyelmes, hogy a bejárat előtt többen álldogálnak. Elmondása szerint, amikor be szeretett volna menni, egy fiatal nő és társai hátulról nekiestek, és a földre tiporva rugdosták, húzták végig a betonon.



Mongolok és indiaiak a szarvasi pulykafeldolgozóban - százával hozták be őket (fotók: keleten.hu)

A cikket beküldő helyi olvasónk szerint mongolokról van szó. Azt írja róluk, "elég problémásak", egy éve dolgoznak a pulykafeldolgozóban (Gallicoop), azóta már van a számlájukon egy késelés, egy bolti rendbontás, ez a nőverés meg több kisebb verekedés. Egy másik olvasónk szerint hetente van verekedés köztük és a magyarok között.– Tehetetlen voltam. Nagyon megrémültem, hiszen nekem egy rossz szavam nem volt hozzájuk. A szórakozóhely előtt állók megpróbálták leszedni rólam a támadókat, de abban a pillanatban jöttek a társaság férfi tagjai, és tömegverekedés keletkezett. Nagy nehezen felálltam, és kétségbeesve azonnal hívtam a szarvasi rendőrséget. Úgy tudom, vendégmunkásokról van szó, akik nem beszélnek magyarul. Megtettem a feljelentést – idézte fel a történteket a lány, aki döbbenten tapasztalta azt is, hogy sokan a telefonjukkal készítettek felvételt, ahelyett, hogy segítséget nyújtottak volna.




A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a hírportált, hogy a rendőrségre október 13-án 0 óra 23 perckor egy nő telefonon tett bejelentést arról, hogy Szarvason, az egyik szórakozóhelyen többen dulakodni kezdtek. A lökdösődő férfiakat a biztonsági személyzet kikísérte az utcára. A telefonáló nő a történtek közben a földre esett, és eltűnt a pénztárcája. A pénztárcát később a nő az értékeivel együtt megtalálta. A dulakodók közül hárman megsérültek, sérülésük az elsődleges információk alapján nem súlyos. A Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja a konfliktus körülményeit, és azt, hogy kinek milyen szerepe volt abban.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából