Ugrás a cikkhez
Reklám

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki a Pest megyei Pilisen egy vita hevében a gyorsuló autóban belerúgott az élettársába, aki a nyitott ajtón keresztül az útra zuhant, és életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

A bűnügy gyanúsítottja, egy ukrán férfi, és az ügy sértettje élettársak, a Pest megyei Pilisen éltek. A férfi féltékeny volt a nőre, ezért többször veszekedtek.

2019. október 7-én este olyan heves vita robbant ki köztük, hogy az asszony kérésére a lányai rendőrt hívtak. A férfi ezt hallva távozott a házból, de előtte a nő táskájából pénzt vett magához, amit a sértett észrevett. A férfi után szaladt, aki közben beült a ház előtt parkoló autójába. Az asszony kinyitotta a kocsi jobb első ajtaját, belépett a járműbe, és követelte a pénzét. A gyanúsított nagy gázt adott, az autó felgyorsult és kb. 30 métert haladt, amikor a férfi jobbra és balra is elrántotta a kormányt, majd belerúgott a sértettbe, aki a nyitott ajtón keresztül az útra zuhant.

A sértett az úttestre történő zuhanás következtében életveszélyes koponyasérülést szenvedett el.

A gyanúsított elhajtott, ezért vele szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki, majd másnap elfogták és őrizetbe vették.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntettével gyanúsított férfi lakhatással, jövedelemmel nem rendelkezik, tettét követően elmenekült a helyszínről, ezért szökésétől tartani kell. Ez a körülmény kizárólag a letartóztatásával akadályozható meg.

A Pest Megyei Főügyészség ezért tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának elrendelésére - közölték honlapjukon.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából