Ugrás a cikkhez
Reklám

Keresztesy Gergő pártja helyett a Mindenki Magyarországa Mozgalom berettyóújfalui önkormányzati képviselőjelöltjeként van nyilvántartva a valasztas.hu adatai szerint. Megyei listája viszont még van a Jobbiknak, és azon szerepel is.

Nincs egyedül ezzel, Gál László is csak a megyében jobbikos, a településén inkább rejtőzködik. Így legalább mindketten egy kompenzációs listán szerepelhetnek többek között Gyula Ferencnével, aki a megyei listán az MSZP színeiben indul, illetve a neoszadeszos Szabó Antallal.




A Mindenki Magyarországa Mozgalom egy bejegyzett politikai egyesület, elnöke Márki-Zay Péter. A Jobbik Ifjúsági Tagozat idén megválasztott országos elnöke már szégyelli saját pártját, ami persze érthető.

A összefogásból kiszállt a Demokratikus Koalíció, mert a Gyurcsány-párt "többet érdemel". Úgy látszik, ők erősebbnek érzik magukat, mint a korábban a - kormányváltó szerep mellett - "vidék pártja" szerepben tetszelgő Jobbik. Így nem Keresztesyn múlott, hogy nem szerepelhet egy listán a DK olyan üdvöskéivel, mint például ő:




De legalább az MMM mögé bújva lehet közös polgármester-jelöltjük a "legeurópaibb párttal".

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából